Epische trailer 'Transformers: War for Cybertron Trilogy'

Epische trailer Transformers: War for Cybertron

Deel twee van de Transformers: War for Cybertron Trilogy is snel te zien op Netflix.

Jim Pedd, 1 oktober 2020 om 08:10

Netflix heeft een trailer vrijgegeven voor Transformers: War for Cybertron Trilogy - Earthrise. De serie dient als tweede deel in de geanimeerde saga van Hasbro.
De serie dient als tie-in cartoon voor een nieuwe speelgoedlijn die Hasbro eind 2018 lanceerde. Het eerste deel, Siege, was in juli op Netflix te zien en binnenkort is het de beurt aan het tweede deel van de serie. Daarna moet er nog een derde deel komen en is het verhaal al afgerond.

Lees ook: Super coole trailer 'Transformers: War for Cybertron' van Netflix

War for Cybertron Trilogy
In Siege kregen we te zien dat de oorlog voor de planeet Cybertron tussen de Autobots en Decepticons richting een grote conclusie ging. Maar de leiders, Optimus Prime en Megatron, zochten naar een manier om hun planeet te redden en hun volk te verenigen; en dat zonder in te boeten op de eigen ambities. Megatron overwoog de Allspark te gebruiken om de Autobots opnieuw te formatteren en Optimus lanceerde een reeks tegenaanvallen om zijn bondgenoten te redden; dat ten koste van de planeet.

Lees ook: Prachtige eerste trailer Netflix-serie 'Transformers: War for Cybertron'

In Earthrise zien we hoe Optimus Prime en zijn crew op een gevaarlijke reis is, ontsnapt aan Cybertron. Ze komen een mysterieuze groep van gigantische robots tegen. Hieronder kan je de nieuwe trailer bekijken.


Lees meer over: Transformers War for Cybertron Trilogy, Netflix

Populair nieuws