Adolf Hitler in 'Peaky Blinders' seizoen 6?

Adolf Hitler in 'Peaky Blinders' seizoen 6?

Het gerucht ging dat Rowan Atkinson een rol krijgt in het zesde seizoen als Adolf Hitler.

Jim Pedd, 1 oktober 2020 om 06:00

Het gerucht dat Rowan Atkinson gecast is als Adolf Hitler in Peaky Blinders klopt niet. Het verhaal ging dat de acteur gecast zou zijn voor de boosaardige leider van de Nazi’s in de serie. Maar dat klopt dus niet.
De kans is best groot dat Adolf Hitler een rol krijgt in het nieuwe seizoen van de serie. In het vijfde seizoen ontmoetten we de leider van de fascisten, Oswald Mosley. Hij was in het echte leven een vriend van de beruchte dictator. Hitler was zelfs een van de gasten op het huwelijk van Mosley met Diana Mitford in 1936. De kans bestaat dus dat we hem op een zeker moment zullen zien verschijnen.

Lees ook: 'Peaky Blinders' seizoen 6: Dit moet je weten

Waarschijnlijk niet
De kans is echter klein dat Atkinson zich bij de serie voegt op dit moment. Sterker nog, het team achter de serie ontkent het feit dat de acteur gecast is. Waarmee we het dus naar het rijk der fabelen kunnen verwijzen.

Lees ook: Populaire serie 'Peaky Blinders' had bijna een andere hoofdrolspeler gehad

Centraal in Peaky Blinders staat Tommy Shelby, de leider van de bende uit Birmingham. Het zesde seizoen is op dit moment in de maak, maar de productie ligt even stil vanwege het coronavirus. De opnames zullen zo snel mogelijk hervat worden.

Bron: TVWeb

Lees meer over: Peaky Blinders, BBC, Rowan Atkinson

Informatie over de serie: Peaky Blinders

Populair nieuws