Captain Marvel ook te zien in Nick Fury-serie?

Captain Marvel ook te zien in Nick Fury-serie?

Brie Larson schijnt straks te zien te zijn in de epische serie van Disney+.

Jim Pedd, 3 oktober 2020 10:00

Actrice Brie Larson is mogelijk in gesprek om ook te verschijnen in de Disney+-serie die gemaakt wordt rond Nick Fury. In die Marvel Studios-serie keert Samuel L. Jackson wederom terug voor de hoofdrol.
Jackson is sinds het begin van het Marvel Cinematic Universe een vaste aanwezige. Zijn Nick Fury speelt al meer dan een decennium een rol in de franchise als verbindend element. Maar sinds Captain America: Civil War heeft hij nou ook weer niet zoveel te doen gehad, op de films Spider-Man: Far From Home en Captain Marvel na dan. Nu neemt hij weer het voortouw.

Lees ook: Hoe de 'Nick Fury'-serie van Disney+ al opgezet is

Brie Larson
Nu horen we via Geekosity, ofwel Mikey Sutton, dat de serie die gemaakt wordt rond Nick Fury mogelijk ook een rol zal hebben voor niemand minder dan Brie Larson. Zij speelt Captain Marvel in het MCU en het was in haar film waarin we zagen hoe Nick Fury het idee vatte voor het Avengers Initiative.

Aangezien Marvel bouwt naar een Secret Invasion, zou het interessant kunnen zijn dat Larsons Captain Marvel in de serie te zien is. Hopelijk horen we snel meer!

Bron: geekositymag

Lees meer over: Nick Fury, Captain Marvel, Disney Plus, Marvel Studios, Samuel L Jackson, Brie Larson

Populair nieuws