'The Walking Dead: World Beyond' eindigt met een knaller

The Walking Dead: World Beyond eindigt met knaller

The Walking Dead: World Beyond krijgt maar twee seizoenen en 20 afleveringen.

Jim Pedd, 29 september 2020 om 07:05

The Walking Dead: World Beyond krijgt maar twee seizoenen. Na twintig afleveringen is het verhaal van de spin-off dus echt voorbij. Showrunner Matt Negrete belooft dat dit met een grootschalig, knallend einde zal zijn.
De twee seizoenen tellende serie is de eerste show in de TWD-franchise die echt een duidelijk begin en een einde heeft. Hij is dus uniek, maar krijgt waarschijnlijk geen echt open einde.

Lees ook: 'The Walking Dead: World Beyond' laat einde van de wereld zien

Duidelijk einde
“Het is een beetje dubbel voor mij,” legde Negrete uit tegenover Entertainment Weekly. “We werken op dit moment aan aflevering 7 van seizoen 2 met de schrijvers en we zijn echt allemaal verliefd geworden op deze personages. Dus voor ons allemaal voelt het alsof we altijd voor deze personages zouden kunnen schrijven. Maar tegelijk is het fijn om een serie te kunnen benaderen, wetende wat ons einde gaat zijn en dat we daar naartoe kunnen werken.”

Lees ook: Eerste recensies 'The Walking Dead: World Beyond'

“Het is dus niet alsof we een beetje denken van: ‘dit is iets waar we in seizoen 6 of zo iets mee kunnen’. Nee, we hebben twee seizoenen en twintig afleveringen. Dat is een uitdaging, want alles moet daar in passen. Maar tegelijk is het fijn om te weten waar je naartoe werkt.”

En dat gaat met een knaller eindigen. “We krijgen een groot einde. Ik kan niet zeggen hoe, maar het wordt oprecht groots”.

Bron: EW

Lees meer over: The Walking Dead World Beyond, AMC, Matt Negrete

Populair nieuws