Hoe staat het ervoor met de 'The 100' spin-off?

The 100 is klaar! Maar hoe gaat het nu verder met de prequelserie?

Bram de Groot, 04-10-2020 15:26

Een paar dagen geleden werd de laatste aflevering van The 100 uitgezonden en als het even meezit voor de makers en de fans verschijnt er ter zijner tijd een prequelserie die zich bijna 100 jaar eerder afspeelt.
De prequelserie werd al geteast met de speciale aflevering Anaconda in seizoen 7, maar verder is nog niet bekend of aan die plannen een vervolg wordt gegeven. In gesprek met TVLine zei bedenker Jason Rothenberg dat hij nog niets heeft gehoord van de beleidsbepalers.

"De gesprekken vinden nu op zo'n hoog niveau plaats, ik ben er niet bij," zei Rothenberg. "Ik hoop een dezer dagen een telefoontje te krijgen en er goed nieuws over te horen. Ik zou het heerlijk vinden om die avonturen voort te zetten. Ik hou van die acteurs en ik hou enorm van de wereld in de serie."

Lees ook: Einde 'The 100' wordt 'The Last War'

The 100: afgerond
In 2014 startte de post-apocalyptische serie van The CW, gebaseerd op de boekenreeks van Kass Morgan. Er zijn zeven seizoenen met 100 afleveringen verschenen en met The Last War kwam er deze week een einde aan dat avontuur.

Bron: TV Line

Lees meer over: The 100, Jason Rothenberg, Eliza Taylor, Paige Turco, Marie Avgeropoulos, Bob Morley, Prequel, Iola Evans, Leo Howard, Adain Bradley

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in