search
Hoe staat het ervoor met de 'The 100' spin-off?
Series / Nieuws

Hoe staat het ervoor met de 'The 100' spin-off?

The 100 is klaar! Maar hoe gaat het nu verder met de prequelserie?

Een paar dagen geleden werd de laatste aflevering van The 100 uitgezonden en als het even meezit voor de makers en de fans verschijnt er ter zijner tijd een prequelserie die zich bijna 100 jaar eerder afspeelt.

De prequelserie werd al geteast met de speciale aflevering Anaconda in seizoen 7, maar verder is nog niet bekend of aan die plannen een vervolg wordt gegeven. In gesprek met TVLine zei bedenker Jason Rothenberg dat hij nog niets heeft gehoord van de beleidsbepalers.

"De gesprekken vinden nu op zo'n hoog niveau plaats, ik ben er niet bij," zei Rothenberg. "Ik hoop een dezer dagen een telefoontje te krijgen en er goed nieuws over te horen. Ik zou het heerlijk vinden om die avonturen voort te zetten. Ik hou van die acteurs en ik hou enorm van de wereld in de serie."

Lees ook: Einde 'The 100' wordt 'The Last War'

The 100: afgerond
In 2014 startte de post-apocalyptische serie van The CW, gebaseerd op de boekenreeks van Kass Morgan. Er zijn zeven seizoenen met 100 afleveringen verschenen en met The Last War kwam er deze week een einde aan dat avontuur.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen