Seizoen 3 voor 'The Witcher' lijkt al een zekerheidje!

Seizoen 3 voor 'The Witcher' lijkt zekerheidje!

Netflix heeft een grote toekomst voor de serie The Witcher met Henry Cavill.

Bram de Groot, 4 oktober 2020 14:16

Verleden jaar debuteerde het eerste seizoen van The Witcher met Man of Steel-acteur Henry Cavill als het titelfiguur, Geralt of Rivia. De verfilming van de bekende boekenreeks / game lijkt een grote toekomst te hebben op streamingdienst Netflix.
Volgens Redanian Intelligence is recent het derde seizoen van de show toegevoegd aan de 'Writers Guild of America' database. De kans is dus groot dat de schrijvers al bezig zijn met het derde seizoen en wie weet wordt dit seizoen snel na de afronding van de opnames van het tweede seizoen opgenomen.

Seizoen 2 in 2021
De opnames voor seizoen 2 zijn weer aangevangen en in dat seizoen zullen we vooral meer Witchers zien, met onder meer Vesemir van acteur Kim Bodnia en Eskel van acteur Basil Eidenbenz.

Lees ook: 'The Witcher' heeft een nieuwe Witcher!

Los van dat Netflix veel vertrouwen lijkt te hebben in de moederserie verschijnt er ook de spin-off animatiefilm The Witcher: Nightmare of the Wolf die zich richt op Vesemir. De limited prequelserie The Witcher: Blood Origin over de herkomst van de Witchers is ook in de maak.

Bron: redanian intelligence

Lees meer over: The Witcher, Jason Momoa, Henry Cavill, Blood Origin, Nightmare of the Wolf

Populair nieuws