search

Ons nieuws van zondag 4 oktober 2020

Oude Loki in aankomende Marvel-serie?
Series / Nieuws

Oude Loki in aankomende Marvel-serie?

Richard E. Grant zou zomaar een oude Loki kunnen spelen in de aankomende Marvel-serie op Disney+.

De opnames voor de Marvel-serie Loki vinden ondertussen alweer plaats en naast logischerwijs Tom Hiddleston werd onlangs bekend dat Richard E. Grant een rol speelt in de show. Misschien wel voor een opvallende rol.

Even geleden bevestigde Grant vol trots dat hij een rol speelt in de Marvel-serie en dat hij blij is dat hij samenwerkt met Hiddleston. Nu zijn er vermoedens dat hij de oude Loki zal spelen, aangezien ze wel heel erg op elkaar lijken.

Meerdere God of Mischiefs
De Star Wars: The Rise of Skywalker-acteur heeft namelijk heel wat uiterlijke overeenkomsten met Hiddleston die de rol van Loki al jaren speelt. Ze allebei blauwe ogen en dezelfde kaaklijn. Dat Grant mogelijk een oudere Loki speelt, zou niet raar zijn aangezien er al tijden geruchten zijn dat er meerdere God of Mischiefs te zien zijn.

Lees ook: 'Logan'-acteur bevestigt rol in 'Loki' van Marvel

Vooralsnog staat Loki gepland om in het voorjaar van 2021 te verschijnen. Gezien de vertraging tijdens de productie is de kans groot dat het debuut nog wel even op zich laat wachten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Einde voor 'The Walking Dead' al bekend
Series / Nieuws

Einde voor 'The Walking Dead' al bekend

De makers van de zombieserie weten al hoe ze deze willen afronden.

Recent werd aangekondigd dat het uitgebreide elfde seizoen van The Walking Dead het laatste zal zijn. In 2021 en 2022 verschijnen er namelijk 24 afleveringen die een punt zetten achter de moederserie, maar ook de start vormen van een aantal spin-offs rond individuele personages.

De makers weten al goed hoe ze de serie gaan afronden. "Ik denk het wel," zei showrunner Angela Kang tegen Entertainment Weekly toen hem werd gevraagd of de producenten weten hoe het einde eruit gaat zien.

"Ik heb een goed gevoel en natuurlijk hebben we het stripboek van Robert Kirkman als onze blauwdruk. Er zijn dingen waar we mee willen spelen. Alles in de serie kan een wat wisselende insteek krijgen."

Lees ook: Er komt een 'New Frontier' in 'The Walking Dead' vervolg

Parallel universum
"Het is alsof we een parallel universum zijn binnengestapt met enkele van de personages uit de strip, dus we moeten onderweg wat originele dingen toevoegen die hopelijk heel gaaf worden. Ik heb een idee en daarmee gaan we aan de slag," aldus Kang.

In 2021 krijgen we nog zes extra afleveringen voor seizoen tien en als de opnames plaats kunnen vinden dan start later dat jaar seizoen elf aan zijn 24 afleveringen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Amazon Prime Video voegde deze 7 series nieuw toe
Series / Streaming-diensten

Amazon Prime Video voegde deze 7 series nieuw toe

Het is helemaal geen slecht weekje geweest op streamingdienst Amazon Prime Video.

Er zijn, naast een nieuwe aflevering van The Boys, zes nieuwe series op Amazon Prime Video gezet. We zetten ze voor je op een rij.

Laten we beginnen met de nieuwe aflevering van The Boys, alweer de op een na laatste van dit tweede seizoen. Deze heet Butcher, Baker, Candlestick Maker en laat zien hoe de rechtszaak tegen Vought op het punt staat om te beginnen.

En verder
Verschenen deze nieuwe series op Amazon Prime Video:
FERNANDO (seizoen 1): Het team van Fernando Alonso heeft zich ten doel gesteld om hem in alle legendarische races van de wereld te laten rijden.
DORA THE EXPLORER (3 seizoenen): Dora verkent met haar vriendje Boots de jungle van Zuid-Afrika. En leert elke aflevering weer iets nieuws.
1992 (3 seizoenen): Deze dramaserie verkent het leven van zeven personen die met elkaar in contact komen in de snelle politieke veranderingen van Italië in de jaren negentig.
GOMORRA (4 seizoenen): Deze serie laat een grote maffiaoorlog zien die uitbreekt als een van de leiders van een bende in de gevangenis terecht komt.
THE TRUTH WILL OUT (1 seizoen): Wendel wil de waarheid achterhalen en kan alleen maar steunen op een team van rechercheurs die niet mee willen werken. Het is een grote tegenslag die het onderzoek erg moeilijk maakt.
TOP OF THE LAKE (2 seizoenen): Een Nieuw-Zeelands meisje, Tui Mitcham, blijkt vijf maanden zwanger en verdwijnt spoorloos. Aan een detective om haar te vinden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Releasedatum 'Cobra Kai' seizoen 3 bekend en meer goed nieuws
Series / Nieuws

Releasedatum 'Cobra Kai' seizoen 3 bekend en meer goed nieuws

De serie van Netflix krijgt straks ook een vierde seizoen, goed nieuws voor de fans dus!

De serie Cobra Kai krijgt in januari 2021 zijn langverwachte derde seizoen. Dat komt dan op Netflix te staan. Bovendien is er ook al een vierde reeks besteld voor de serie!

De show debuteerde op YouTube Red als Original van de serie. Maar na twee seizoenen verhuisde de serie naar Netflix, waar meteen bekend werd gemaakt dat er een derde seizoen zou komen. En nu blijkt dat Netflix meer wil: er is ook een vierde seizoen besteld.

Lees ook: Dit doet het derde seizoen van 'Cobra Kai'

Vervolg op The Karate Kid
De serie is een vervolg op The Karate Kid. De boel pikt het verhaal dertig jaar later op. We volgen Johnny Lawrence, de schurk uit de eerste film in de franchise. Hij opent de Cobra Kai dojo. Ook Daniel LaRusso keert terug. Maar ditmaal is het anders: Johnny is de underdog en Daniel is een succesvolle man.

Lees ook: Trailer 'Cobra Kai': spin-off van 'The Karate Kid' op Netflix

In de serie zien we hoe een geheel nieuwe generatie aan karate kids getraind wordt in de dojo. En daar gaan we heel wat meer van zien!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' spin-off wordt veel leuker
Series / Nieuws

'The Walking Dead' spin-off wordt veel leuker

En krijgt een heleboel meer humor en lichtvaardigheid dan de moederserie.

The Walking Dead eindigt in 2022 met zijn elfde seizoen. Daarna gaat de serie eigenlijk verder, maar dan met een serie die draait om Daryl en Carol. Zij keren terug in een vervolgserie gemaakt door Scott Gimple en Angela Kang.

De serie wordt omschreven als een "road show" die anders moet voelen dan The Walking Dead. De spin-off focust zich ook niet exclusief op het olijke duo, maar heeft meer hoofdpersonen. Hoe dan ook ontdekken de twee een heel nieuwe wereld en zullen ze daar in 2023 mee beginnen.

Lees ook: 'The Walking Dead' heeft een probleem met personages

Heel ander gevoel
"Ik kan nog niet zo heel veel vertellen over Daryl en Carol. Maar wat ik je wel kan vertellen, is dat het echt een heel ander gevoel gaat hebben dan The Walking Dead. Je gaat het gevoel hebben dat er echt een duidelijke onderliggende missie is. En er zijn heel wat personages rond Daryl en Carol," aldus TWD-chief content officer Scott Gimple.

De spin-off zal dus minder duister worden dan de oorspronkelijke serie waar deze op gebaseerd is. "Het wordt niet frivool, maar het wordt wel leuker," aldus Angela Kang.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe staat het ervoor met de 'The 100' spin-off?
Series / Nieuws

Hoe staat het ervoor met de 'The 100' spin-off?

The 100 is klaar! Maar hoe gaat het nu verder met de prequelserie?

Een paar dagen geleden werd de laatste aflevering van The 100 uitgezonden en als het even meezit voor de makers en de fans verschijnt er ter zijner tijd een prequelserie die zich bijna 100 jaar eerder afspeelt.

De prequelserie werd al geteast met de speciale aflevering Anaconda in seizoen 7, maar verder is nog niet bekend of aan die plannen een vervolg wordt gegeven. In gesprek met TVLine zei bedenker Jason Rothenberg dat hij nog niets heeft gehoord van de beleidsbepalers.

"De gesprekken vinden nu op zo'n hoog niveau plaats, ik ben er niet bij," zei Rothenberg. "Ik hoop een dezer dagen een telefoontje te krijgen en er goed nieuws over te horen. Ik zou het heerlijk vinden om die avonturen voort te zetten. Ik hou van die acteurs en ik hou enorm van de wereld in de serie."

Lees ook: Einde 'The 100' wordt 'The Last War'

The 100: afgerond
In 2014 startte de post-apocalyptische serie van The CW, gebaseerd op de boekenreeks van Kass Morgan. Er zijn zeven seizoenen met 100 afleveringen verschenen en met The Last War kwam er deze week een einde aan dat avontuur.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Seizoen 3 voor 'The Witcher' lijkt al een zekerheidje!
Series / Nieuws

Seizoen 3 voor 'The Witcher' lijkt al een zekerheidje!

Netflix heeft een grote toekomst voor de serie The Witcher met Henry Cavill.

Verleden jaar debuteerde het eerste seizoen van The Witcher met Man of Steel-acteur Henry Cavill als het titelfiguur, Geralt of Rivia. De verfilming van de bekende boekenreeks / game lijkt een grote toekomst te hebben op streamingdienst Netflix.

Volgens Redanian Intelligence is recent het derde seizoen van de show toegevoegd aan de 'Writers Guild of America' database. De kans is dus groot dat de schrijvers al bezig zijn met het derde seizoen en wie weet wordt dit seizoen snel na de afronding van de opnames van het tweede seizoen opgenomen.

Seizoen 2 in 2021
De opnames voor seizoen 2 zijn weer aangevangen en in dat seizoen zullen we vooral meer Witchers zien, met onder meer Vesemir van acteur Kim Bodnia en Eskel van acteur Basil Eidenbenz.

Lees ook: 'The Witcher' heeft een nieuwe Witcher!

Los van dat Netflix veel vertrouwen lijkt te hebben in de moederserie verschijnt er ook de spin-off animatiefilm The Witcher: Nightmare of the Wolf die zich richt op Vesemir. De limited prequelserie The Witcher: Blood Origin over de herkomst van de Witchers is ook in de maak.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opmerkelijke toevoeging aan 'The Umbrella Academy'?
Series / Nieuws

Opmerkelijke toevoeging aan 'The Umbrella Academy'?

Krijgt The Umbrella Academy nou een nieuw lid erbij of is dit een grapje?

Het was 1 oktober en dus waren de hoofdpersonen uit The Umbrella Academy jarig. Netflix wenste hen een fijne verjaardag. En deed iets opmerkelijks: ook Brie Larson werd gefeliciteerd. Zou dat betekenen dat ze ook te zien zal zijn in een toekomstig seizoen?

"Fijne verjaardag aan alle leden van de Umbrella Academy, waaronder, um, Brie Larson, blijkbaar?" Met daaronder een foto van een pagina waaruit blijkt dat Larson op 1 oktober 1989 geboren is. Dat is dezelfde dag en hetzelfde jaar als de leden van de Academy. Maar de belangrijkste vraag is natuurlijk of ze dan ook op het twaalfde uur geboren is. En lid wordt van de familie!

Lees ook: Goed nieuws voor 'The Umbrella Academy'-fans

Derde seizoen
Recent vertelde showrunner Steve Blackman nog wat we mogen verwachten van het derde seizoen. "Ze zijn verschrikkelijk voor de wereld, omdat ze als familie zo disfunctioneel zijn. Deze types kunnen het maar niet goed doen, zowel niet in hun relaties met elkaar, en niet als superhelden."

Lees ook: 'The Umbrella Academy' gooide de boel op het laatste moment om

"Maar ze worden wat beter en hopelijk zullen ze tegen de tijd van een derde seizoen - mochten we dat mogen maken - wat beter zijn."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Doctor Who'-fans spotten nieuw plotgat
Series / Nieuws

'Doctor Who'-fans spotten nieuw plotgat

Doctor Who heeft weer een mooi plotgat achtergelaten in een van zijn afleveringen.

Fans van Doctor Who zullen weten dat de sci-fi serie zich niet zo vasthoudt aan continuïteit. Er zijn zelfs genoeg momenten te bedenken waarin de serie bewust bepaalde eerdere ontwikkelingen negeerde.

Vreemd is dat niet: de serie wisselt regelmatig van showrunner. Zo bleek dat de aflevering The Eleventh Hour een plotgat rond de Atraxi-invasie bevatte. Fans hebben die nu duidelijk ontdekt en wijzen erop.

Lees ook: Schokkend 'Doctor Who'-moment had anders moeten lopen

Atraxi-invasie
De Doctor legt Prisoner Zero bloot in de aflevering en brengt hem naar de Atraxi. Daar laat de Time Lord hen weten dat ze vooral niet naar de Aarde moeten komen. Een invasie van de planeet heeft namelijk geen zin. Daarop zien we een epische montage met alle eerdere buitenaardse invasies. Chronologisch gezien klopt dat echter niet: de Ood zijn namelijk ook te zien en die horen er niet.

Lees ook: Dit is de favoriete 'Doctor Who' ooit!

Dat komt omdat de Doctor geen aanvaringen met hen heeft gehad op de Aarde. Er is geen enkele kwaadaardige Ood naar de Aarde gekomen. Zij hebben de planeet nooit aangevallen. Enkel Ood Sigma ging naar onze planeet, maar deed dat niet om de mensheid aan te vallen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Grey's Anatomy' seizoen 17 skipte dit bijna
Series / Nieuws

'Grey's Anatomy' seizoen 17 skipte dit bijna

Het coronavirus krijgt nu een grote plek in de serie. Dat was bijna heel anders.

Even werd overwogen om het coronavirus in zijn geheel geen plaats te geven in Grey's Anatomy. Showrunner Krista Vernoff geeft toe dat ze overwogen heeft om de pandemie niet te laten zien in het nieuwe seizoen van de medische dramaserie.

Dat is best interessant nieuws, omdat tot nu toe altijd gezegd werd dat de makers het heel vanzelfsprekend vinden om het virus een plek te geven in de serie. Die draait immers om de medische wereld en alles wat artsen en verpleegkundigen moeten meemaken. Bijna was dat dus niet zo.

Lees ook: Goed nieuws voor fans van 'Grey's Anatomy'

Te veel corona
"Ik denk dat mensen het coronavirus een beetje beu zijn en zich tot onze serie wenden voor geruststelling," zei Vernoff tegen Variety. In juni was het dus nog een overweging om het virus gewoon geen plek te geven in de serie. Maar wat de makers betreft was het hun verantwoordelijkheid richting kijkers en richting personeel in de zorgsector om dat juist wel te doen.

Lees ook: 'Grey's Anatomy' seizoen 17 begint hiermee

Om die reden begint het zeventiende seizoen van de serie zes weken na de start van de wereldwijde crisis. Er zal ook gekeken worden hoe het virus ziekenhuizen flink heeft veranderd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Heel gaaf nieuws voor 'Star Trek'-fans!
Series / Nieuws

Heel gaaf nieuws voor 'Star Trek'-fans!

Star Trek brengt ons mogelijk Dev Patel als Khan Noonien Singh!

CBS All Access gaf Nicholas Meyer de opdracht om een serie te maken in de Star Trek-franchise. Hij was verantwoordelijk voor een van de meest succesvolle films in de franchise, The Wrath of Khan, en brengt ons nu mogelijk een serie die draait om Khan.

Maar sinds de serie in 2018 aangekondigd werd, is het nieuws hierover schaars. Vandaag horen we voor het eerst weer iets nieuws over Ceti Alpha V, zoals de serie zou heten.

Lees ook: Goed nieuws voor fans van 'Star Trek: Discovery'

Dev Patel?
Acteur Dev Patel zou volgens The Vulcan Reporter de rol van Khan Noonien Singh gaan spelen. De dertigjarige acteur werd een paar jaar geleden nog genomineerd voor een Academy Award (voor zijn werk in Lion) en speelde de hoofdrol in de Oscar-winnende film Slumdog Millionaires.

Lees ook: Wanneer 'Star Trek: Discovery' te zien is

Nu horen we dus dat de acteur mogelijk de meest iconische schurk uit de franchise zal gaan spelen. Mocht het kloppen, dan heeft CBS mogelijk weer een pareltje in handen!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.