search
'The Walking Dead' spin-off wordt veel leuker
Series / Nieuws

'The Walking Dead' spin-off wordt veel leuker

En krijgt een heleboel meer humor en lichtvaardigheid dan de moederserie.

The Walking Dead eindigt in 2022 met zijn elfde seizoen. Daarna gaat de serie eigenlijk verder, maar dan met een serie die draait om Daryl en Carol. Zij keren terug in een vervolgserie gemaakt door Scott Gimple en Angela Kang.

De serie wordt omschreven als een "road show" die anders moet voelen dan The Walking Dead. De spin-off focust zich ook niet exclusief op het olijke duo, maar heeft meer hoofdpersonen. Hoe dan ook ontdekken de twee een heel nieuwe wereld en zullen ze daar in 2023 mee beginnen.

Lees ook: 'The Walking Dead' heeft een probleem met personages

Heel ander gevoel
"Ik kan nog niet zo heel veel vertellen over Daryl en Carol. Maar wat ik je wel kan vertellen, is dat het echt een heel ander gevoel gaat hebben dan The Walking Dead. Je gaat het gevoel hebben dat er echt een duidelijke onderliggende missie is. En er zijn heel wat personages rond Daryl en Carol," aldus TWD-chief content officer Scott Gimple.

De spin-off zal dus minder duister worden dan de oorspronkelijke serie waar deze op gebaseerd is. "Het wordt niet frivool, maar het wordt wel leuker," aldus Angela Kang.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen