search
Amazon Prime Video voegde deze 7 series nieuw toe
Series / Streaming-diensten

Amazon Prime Video voegde deze 7 series nieuw toe

Het is helemaal geen slecht weekje geweest op streamingdienst Amazon Prime Video.

Er zijn, naast een nieuwe aflevering van The Boys, zes nieuwe series op Amazon Prime Video gezet. We zetten ze voor je op een rij.

Laten we beginnen met de nieuwe aflevering van The Boys, alweer de op een na laatste van dit tweede seizoen. Deze heet Butcher, Baker, Candlestick Maker en laat zien hoe de rechtszaak tegen Vought op het punt staat om te beginnen.

En verder
Verschenen deze nieuwe series op Amazon Prime Video:
FERNANDO (seizoen 1): Het team van Fernando Alonso heeft zich ten doel gesteld om hem in alle legendarische races van de wereld te laten rijden.
DORA THE EXPLORER (3 seizoenen): Dora verkent met haar vriendje Boots de jungle van Zuid-Afrika. En leert elke aflevering weer iets nieuws.
1992 (3 seizoenen): Deze dramaserie verkent het leven van zeven personen die met elkaar in contact komen in de snelle politieke veranderingen van Italiƫ in de jaren negentig.
GOMORRA (4 seizoenen): Deze serie laat een grote maffiaoorlog zien die uitbreekt als een van de leiders van een bende in de gevangenis terecht komt.
THE TRUTH WILL OUT (1 seizoen): Wendel wil de waarheid achterhalen en kan alleen maar steunen op een team van rechercheurs die niet mee willen werken. Het is een grote tegenslag die het onderzoek erg moeilijk maakt.
TOP OF THE LAKE (2 seizoenen): Een Nieuw-Zeelands meisje, Tui Mitcham, blijkt vijf maanden zwanger en verdwijnt spoorloos. Aan een detective om haar te vinden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen