search
Van je collega's moet je het maar hebben: "Alison Brie is te aardig"
Series / Celebrity

Van je collega's moet je het maar hebben: "Alison Brie is te aardig"

Betty Gilpin (GLOW) en Joel McHale (Community) roddelen in James Cordon's show over collega's en reboots

Betty Gilpin (GLOW) en Joel McHale (Community) waren te gast bij The Late Late Show met James Corden. Aangezien ze allebei met Alison Brie hebben gewerkt, worden er wat sappige verhalen bijgehaald over de actrice.

In de talkshow vertelt Cordon dat Alison Brie graag horrorverhalen over Community-collega McHale verzint. Betty Gilpin, die op dit moment met Brie samenwerkt aan de damesworstelshow GLOW dacht daardoor dat Joel McHale een echte engerd was. Ze probeerde op de set sappige verhalen over McHale los te wringen, maar dat is niet gelukt.

Lees ook: Jackie Tohn over 'GLOW' seizoen 3: "persoonlijk en emotioneel"

GLOW-ster Alison Brie is getrouwd met een andere beroemde acteur, Dave Franco. Onlangs werkten de twee samen om zijn regiedebuut The Rental te filmen. "Ze [Alison en Dave] zouden niet zo cool moeten zijn, als ze zijn. Ze zijn zo aardig dat ik ze pijn wil doen" grapt Joel. Blijkbaar kan het jonge stel weinig fout doen.

James Cordon probeert nog te achterhalen of er een reboot van Community komt "Donald Glover smeekt om een reboot. Die heeft toch helemaal niks te doen."Lees ook: Nieuw op Netflix: 'GLOW' seizoen 3!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen