Strakke vampierseries op Netflix om meteen te kijken

Vampierseries op Netflix om meteen te kijken

Er staan echt bizar veel series over vampiers op Netflix! Check er tien!

Bram de Groot, 11-10-2020 15:28

Op Netflix staan heel wat uiteenlopende series, maar sommige raken exact hetzelfde onderwerp. Zo staan er best veel vampierseries op Netflix. Check hieronder een snel overzicht!
The Vampire Dairies (8 seizoenen)
Opgesloten in tienerlichamen strijden de twistende vampierbroers Stefan en Damon om de liefde van de innemende tiener Elena.


The Originals (5 seizoenen)
In deze spin-off van Vampire Diaries verhuizen de Mikaelsons naar New Orleans en werken samen met plaatselijke heksen om de stad weer in hun macht te krijgen.


Vampires (1 seizoen)
Een Parijse tiener, half mens, half vampier, worstelt met haar nieuwe krachten en familieproblemen terwijl ze wordt achtervolgd door een geheime vampiergemeenschap.


Shadowhunters: The Mortal Instruments (4 seizoenen)
Het normale leventje van tiener Clary Fray wordt overhoop gegooid als ze ontdekt dat ze behoort tot een mensenras met engelenbloed dat op demonen jaagt.


V Wars (1 seizoen)
Door een ziekte die slachtoffers in bloedzuigende vijanden verandert, nemen twee beste vrienden het tegen elkaar op in een gevecht voor de toekomst van de mensheid.


Dracula (1 seizoen)
De legende van graaf Dracula transformeert met nieuwe verhalen over de bloedige misdaden van de vampier "“ en waarin zijn kwetsbaarheid in een nieuw daglicht wordt gezet.


Immortals (2 seizoenen)
Mia was ooit mens, maar is veranderd in een vampier. Ze wil de wrede vampierleider Dmitry verslaan, die op zoek is naar een artefact dat hem onsterfelijk zal maken.


Castlevania (3 seizoenen)
Een vampierjager probeert een belegerde stad te redden van bovennatuurlijke beesten die door Dracula zelf worden geleid. Gebaseerd op de klassieke videogames.


Van Helsing (4 seizoenen)
Na een driejarige coma ontwaakt Vanessa in een wereld geteisterd door vampiers. Samen met een bont gezelschap van overlevenden gaat ze het overlevingsgevecht aan.


Super Monsters (3 seizoenen)
Hun ouders zijn de meest beroemde monsters ooit, maar deze kleuters zijn amper de luiers ontgroeid en moeten hun speciale krachten nog ontdekken.


Lees meer over: Vampires, The Originals, Shadowhunters, V Wars, Dracula, Immortals

Populair nieuws