'The Mandalorian' onthult ontroerende foto

'The Mandalorian' onthult ontroerende foto

The Mandalorian laat zien dat het verhaal ergens een spiegeling van het verleden is.

Jim Pedd, 12 oktober 2020 om 09:11

Eind deze maand is The Mandalorian eindelijk weer te zien. Het tweede seizoen zet dan het verhaal van Mando en Baby Yoda voort. Er zijn heel wat mooie geruchten over het nieuwe seizoen, maar nu zien we weer iets kleins van het vorige seizoen.
Twitteraar Blue Jaig Eyes deelde op Twitter een mooie spread uit het The Art of The Mandalorian-boek. Dat laat ons zien hoe Din Djarin toen hij nog een kind was, gered werd door de Death Watch. En daarmee spiegelt hij natuurlijk Baby Yoda, die ook gered moest worden als klein kind. Nu is Din voor hem verantwoordelijk, nadat eerder iemand anders de zorg over hem op zich nam. De cirkel is daarmee dus helemaal rond.

Lees ook: Baby Yoda is superschattig zonder mantel op concept art 'The Mandalorian'

Heel veel Awards
The Mandalorian kreeg vorige maand nog heel wat Emmy Awards. De serie won er zeven van de vijftien waar deze voor genomineerd was. Niet slecht dus, voor de eerste live-action serie in de franchise. Die gaat 30 oktober dus verder. En brengt ons volgens makers Jon Favreau en Dave Filoni heel wat nieuws:

Lees ook: 'The Mandalorian' toont in deze aflevering iconische held

"Dit nieuwe seizoen gaat erom dat we een groter verhaal in de wereld willen introduceren. De verhalen worden minder geïsoleerd, al houdt elke aflevering heel erg zijn eigen smaak. Hopelijk kunnen we het ook groter maken." En Filoni zei: "Alles wordt groter. Er staat meer op het spel. Maar het persoonlijke verhaal tussen The Child en The Mandalorian ontwikkelt zich ook op een manier waarvan ik denk dat mensen er heel blij van worden."


Bron: CB

Lees meer over: The Mandalorian, Disney Plus, Star Wars

Populair nieuws