search
3 gave series op HBO (Ziggo) om in één ruk uit te kijken
Series / Featured

3 gave series op HBO (Ziggo) om in één ruk uit te kijken

Zoek je nog een nieuwe serie? Dan zijn dit dé series die je nu op Ziggo / HBO kunt bingen!

Hieronder drie tips voor series die je gewoon op Ziggo Movies & Series XL vindt en eens moet gaan kijken, als je dat nog niet hebt gedaan.

The Sopranos (6 seizoenen)
Deze misdaadserie rond Tony Soprano, gespeeld door wijlen James Gandolfini, en zijn twee families is en blijft een must om te zien. Het is één van de eerste moderne series met een doorlopend verhaal en misschien wel de beste misdaadproductie tot op heden.

Kijk deze nog snel, want in 2021 komt de prequelfilm The Many Saints of Newark uit waarin Michael Gandolfini (zoon van) leven geeft aan de jonge Tony Soprano. Er zijn 86 afleveringen. Skip er geen één!The Wire (5 seizoenen)
Deze misdaaddramaserie gaat in op vele (actuele) onderwerpen binnen de samenleving en de politiek en laat prachtrollen zien van onder meer Dominic West, John Doman, Idris Elba en Frankie Faison.

Opvallend is dat de serie vrij stilletjes werd gecanceld, maar nu wordt gezien als een van de beste tv-serie ooit gemaakt. Werkelijk een genot om je avond mee te vullen! In totaal zijn er 60 afleveringen.Boardwalk Empire (5 seizoenen)
Heb je nog geen genoeg misdaad gezien dan ben je toe aan Boardwalk Empire met vooral Steve Buscemi. Je ziet hem als Nucky Thompson, de corrupte penningmeester van Atlantic County.

Hij heeft overal een vinger in de pap en weigert ook maar iets in te leveren van zijn belangen. Met 56 afleveringen in 5 seizoen een prima bing-serie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen