search
Je hoeft niet lang te wachten op 'The Boys' seizoen 3!

Je hoeft niet lang te wachten op 'The Boys' seizoen 3!

Momenteel is het tweede seizoen van de zeer succesvolle serie te streamen via Amazon Prime.

Zilko Tarici
The Boys keren volgend jaar terug voor meer super- en antiheldengeweld in een derde seizoen. Showrunner bevestigde dat vandaag door via een tweet te laten weten dat de opnames begin 2021 van start gaan! Ook onthulde hij de titel van de eerste aflevering: Payback.

Lees ook: 'The Boys' moet ten minste vijf seizoenen krijgen

Amazon aast na het enorme succes van zowel het eerste als het tweede seizoen natuurlijk op nieuwe afleveringen. Zolang COVID geen roet in het eten gooit, kunnen we in de loop van volgend jaar dus ook nog rekenen op het derde seizoen.

Overweldigend succes
Het tweede seizoen van The Boys werd op 4 september jl. beschikbaar gesteld door Amazon. Zowel critici als fans reageerden bijzonder enthousiast op de nieuwe afleveringen. Een derde seizoen werd zelfs al maanden voor de première van het tweede seizoen bevestigd, dus Amazon lijkt het volste vertrouwen in Kripke en de andere makers te hebben.

Ondertussen wordt er ook nog gewerkt aan een spinoff van de serie, die zich moet afspelen op de enige Amerikaanse school waar jonge superhelden voor een loopbaan bij Vought International worden opgeleid. Ook die serie zullen we naar verwachting ergens in 2021 gaan zien.

Lees ook: 'The Boys' seizoen 3 wordt helemaal wild

Aanbevolen artikelen