Nieuw op Netflix: Nog meer mysteries in het tweede seizoen van 'Unsolved Mysteries'

Nieuw op Netflix: 'Unsolved Mysteries' seizoen 2

Liefhebbers van true crime kunnen hun borst alvast gaan natmaken...

Geoffrey Ketels, 18 oktober 2020 om 18:00

Het eerste seizoen van Unsolved Mysteries bleek een ware schot in de roos te zijn. Binnen enkele dagen staat het tweede seizoen op Netflix en dat is voldoende reden voor ons om alvast even vooruit te blikken.
Net zoals in het eerste seizoen worden er ook in het vervolg terug een aantal huiveringwekkende mysteries aangekaart die nooit zijn opgelost. Het tweede seizoen van de serie zal uit zes afleveringen bestaan. Enkele namen van deze afleveringen zijn onder meer 'Tsunami Spirits', 'Stolen Kids' en 'Lady in the Lake'. De namen alleen al laten terug het beste vermoeden voor dit vervolg.

Lees ook: Netflix-serie 'Unsolved Mysteries' is razend populair

Buiten de Verenigde Staten
In eerste instantie werd er eigenlijk vanuit gegaan dat Netflix het voor haar serie Unsolved Mysteries voornamelijk in de Verenigde Staten zou gaan zoeken. Echter maakte het eerste seizoen al meteen duidelijk dat, dat niet correct was. Daarin bracht de kijker onder meer een bezoek aan een horrorhuis in Frankrijk terwijl we in het tweede seizoen een uitstap maken naar onder meer de Noorse hoofdstad Oslo.

Het is nog twee dagen wachten vooraleer op 19 oktober 2020 het tweede seizoen van Unsolved Mysteries online staat, maar de onderstaande trailer geeft jullie wel alvast een aardig voorsmaakje!


Lees meer over: Unsolved Mysteries, serie, series, Netflix

Populair nieuws