Brengt hitserie 'Stranger Things' ook dit beruchte personage terug?

Brengt 'Stranger Things' ook dit personage terug?

Het vierde seizoen van Netflix-serie Stranger Things wordt op dit moment opgenomen.

Jim Pedd, 19 oktober 2020 om 10:22

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Brengt het vierde seizoen van Stranger Things Billy terug? Acteur Dacre Montgomery plaatste op zijn Twitter-account een foto waarin hij er mogelijk op hint dat zijn personage terug keert.
Dacre Montgomery plaatste een foto van hemzelf in een wit t-shirt, met slecht zittend, wild haar, mogelijk een slechte snor en een ketting die lijkt op wat Billy droeg in het derde seizoen van Stranger Things. Dat terwijl het erop leek dat Billy in de seizoensfinale van de serie stierf in de armen van stiefzusje max. Maar aangezien zelfs Hopper niet dood is, kan alles.

Lees ook: Nieuwe details 'Stranger Things' seizoen 4

Terugkeer kan!
Een terugkeer kan natuurlijk gewoon, al weten we dat Montgomery ook in een film over Elvis Presley verschijnt. Bovendien vertelde de acteur dat het altijd de bedoeling was dat Billy maar twee seizoenen te zien zou zijn.

Lees ook: Helden zijn terug op foto's 'Stranger Things' seizoen 4

"We hadden het vanaf het begin op deze manier opgebouwd," vertelde de acteur tijdens een interview. "Ik wist dat dit de uitkomst en het resultaat zou zijn. En ik denk niet dat ik het seizoen had gekregen dat ik kreeg, als Billy niet dood zou gaan. Ik denk dat ik juist daarom de kans kreeg om zoveel mooie dingen te maken. Ik ben dus erg dankbaar."


Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Dacre Montgomery

Populair nieuws