Krijgt ook deze 'The Walking Dead'-heldin een eigen serie?

'The Walking Dead' spin-off voor deze heldin?

The Walking Dead zou zomaar eens een spin-off kunnen krijgen rond de heldin Maggie.

Jim Pedd, 19 oktober 2020 om 11:25

The Walking Dead heeft nog maar 30 afleveringen te gaan. Maar dat vormt niet het einde van de franchise, enkel van deze serie. AMC komt namelijk met een spin-off rond Daryl en Carol en een serie die Tales of the Walking Dead heet.
Maar er zijn nog meer series in de maak. Zo lijkt een spin-off rond Maggie tot de mogelijkheden te behoren. Tijdens een interview met Entertainment Weekly bevestigt actrice Lauren Cohan dat hierover nagedacht wordt. "Ik weet dat er gedacht wordt aan een uitgebreid verhaal met Maggie, zodra het officiële moederschip klaar is."

Lees ook: Goed nieuws voor 'The Walking Dead'-fans!

Maggie verdween
Maggie verdween in het negende seizoen van de serie. Ze vertrok ergens in de tijdsprong van zes jaar in dat seizoen, en zou een nieuwe gemeenschap helpen. In de finale van het tiende seizoen keerde ze echter terug, toen ze te horen kreeg dat haar vrienden te maken hadden met de bedreiging die uitging van de Whisperers.

Lees ook: 'The Walking Dead' zet Rick Grimes tegenover CRM

Waar Maggie mee bezig is geweest in de tussentijd is nog niet bekend. Daar gaan we natuurlijk meer over leren in de komende afleveringen van The Walking Dead, maar een spin-off rond het fanfavoriete personage behoort duidelijk tot de mogelijkheden!

Bron: EW

Lees meer over: The Walking Dead, Maggie, Lauren Cohan

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws