Fans van serie 'Star Trek: Discovery' kunnen blij zijn!

Fans van 'Star Trek: Discovery' kunnen blij zijn!

Star Trek: Discovery krijgt namelijk ook een vierde seizoen en de opnames beginnen al bijna.

Jim Pedd, 19 oktober 2020 om 10:22

Nu is het zeker! Star Trek: Discovery keert terug voor een vierde seizoen. Een paar dagen nadat de première van het derde seizoen te zien was, heeft CBS All Access al bekend gemaakt dat er een vierde seizoen komt.
Het nieuws is bekend gemaakt in een video waarin je een aantal van de castleden en makers kan zien. Zij vertellen "heel erg uit te kijken naar nog een seizoen van Star Trek: Discovery, en nog een hereniging van onze familie, die van Discovery. Om weer samen in dezelfde kamer te verblijven, zelfs al kunnen we elkaar niet meteen knuffelen. Geen idee hoe dat gaat werken, maar we kunnen niet wachten."

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' seizoen 3 draait nu om 'The Burn': Wat is dat?

Briljant derde seizoen
Zowat iedereen is het erover eens dat het derde seizoen pas echt goed is. Star Trek: Discovery begint met een soort herlancering, door Michael Burnham en de hele crew van de Discovery ver de toekomst in te slepen.

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' seizoen 3: Top of flop?

De serie zal in november weer beginnen met de opnames. Dat betekent hopelijk dat we niet nog eens achttien maanden moeten wachten tot dit vierde seizoen te zien is. De komende vijftien weken zijn we in elk geval nog zoet met het derde seizoen!

Bron: Star Trek

Lees meer over: Star Trek Discovery, CBS All Access, Netflix

Populair nieuws