3 dikke aanraders voor 'Game of Thrones'-fans!

Vind jij Game of Thrones gaaf? Check dan ook onderstaande series.

Bram de Groot, 19-10-2020 12:31

Hieronder drie tips mocht je dol zijn op Game of Thrones. Uiteraard zijn ze niet hetzelfde, maar er zijn zeker raakvlakken!
Vikings (Te zien op: Netflix)
Deze serie van History kent een dezelfde sfeer en soort van tijdsgeest. Er zijn de nodige veldslagen in een wereld bevolkt door verschillende stammen. De fantasy is duidelijk minder aanwezig. In Vikings volgen we Ragnar Lothbrok van acteur Travis Fimmel. We zien de heldendaden van deze legendarische Viking-leider en zijn bemanning en familie. Er zijn zes seizoenen.


Rome (Te zien op: Ziggo / HBO)
Deze HBO / BBC / RAI-serie vind je op Ziggo Movies & Series XL en is alweer een oudje, aangezien deze in 2005 startte. Er zijn slechts twee seizoenen gemaakt. Ondanks dat de kijkcijfers hoog waren trokken de makers de stekker uit de serie vanwege de hoge productiekosten. De serie over de regeerperiode van Julius Caesar en de periode daarna won meerdere prijzen. Erg mooi en gaaf!


The Witcher (Te zien op: Netflix)
Netflix zet vol in op de wereld van The Witcher, gebaseerd op de gelijknamige boekenserie van de Poolse fantasyschrijver Andrzej Sapkowski en de latere games. De fantasy ligt een stuk hoger dan in de andere series en dat is de opvallende link met Game of Thrones, naast uiteraard de setting.


Lees meer over: Vikings, Rome, The Witcher

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam