search
'Star Trek'-fans zullen heel blij zijn met dit nieuws

'Star Trek'-fans zullen heel blij zijn met dit nieuws

Star Trek krijgt gewoon drie live-action series die straks te zien zijn, allemaal tegelijk!

Jim Pedd
Begin november gaan de opnames van het vierde seizoen van Star Trek: Discovery al van start. En het is niet de enige serie in de Star Trek-franchise die weer van start gaat. De boel komt namelijk weer op gang.

Volgens Alex Kurtzman, die de franchise op dit moment vorm mag geven, staat alles in de startblokken om meer series op te nemen. CBS Television Studios heeft dus een manier gevonden om - middenin deze pandemie - het tweede seizoen van Star Trek: Picard, vierde van Star Trek: Discovery en eerste van Star Trek: Strange New Worlds op te nemen.

Lees ook: Eerste beelden 'Star Trek: Discovery' aflevering 2 vrijgegeven

Alles is er klaar voor
"De boel staat bijna klaar om weer opgenomen te worden," vertelde Kurtzman aan SFX Magaizne. "We zouden eigenlijk al bezig zijn met de productie van Picard, maar dat ging niet door het coronavirus. En het heeft onze data van Discoverty en Strange New Worlds wat naar achteren geschoven. Maar ik geloof dat we op schema gaan blijven voor die series. Tegen de tijd dat de series opgenomen zijn, zullen we met een paar series geïnnoveerd hebben en zullen we weten waar we staan."

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' seizoen 3: Top of flop?

Kurtzman geloof twel dat het allemaal goed gaat komen. "Het is een heel systematisch, bijna militair, proces nu. Het is allemaal zo gepland dat iedereen veilig blijft. En de bedoeling is dat sets in groepjes functioneren. Zo wordt niet iedereen ziek als iemand corona blijkt te hebben."

Aanbevolen artikelen