Waarom moet 'The Walking Dead' ermee stoppen?

Waarom moet 'The Walking Dead' ermee stoppen

The Walking Dead stopt er straks na elf seizoenen mee. Maar waarom eigenlijk?

Jim Pedd, 21 oktober 2020 om 08:11

Waarom moet The Walking Dead er eigenlijk mee stoppen? AMC zet straks na elf seizoenen een punt achter de serie, waarmee er nog maar 30 afleveringen zullen komen.
Het einde lijkt een beetje in tegenstelling te staan tot wat tot nu toe steeds gezegd is: het zou een zombiefilm zijn die nooit eindigt. Maar de hoofdserie gaat dus wel degelijk eindigen straks. Gelukkig komen er dan nog ten minste twee spin-offs.

Lees ook: Meer 'The Walking Dead'-series op komst!

Waarom een einde?
"Dit kwam voort uit gesprekken die wij met AMC hadden en uiteindelijk was het echt hun beslissing," vertelt AMC's Scott Gimple over de beslissing om ermee te stoppen. "En dus, nou ja, ik had het erover met Angela Kang en… Ik weet het niet. Het is echt heel zwaar."

Lees ook: Krijgt ook deze 'The Walking Dead'-heldin een eigen serie?

"Er zitten heel veel Walking Dead-dingen aan te komen, en met al die mensen met wie we werken, hoop ik dat voor de meeste van hen het een zekere richting op zal gaan. Ik weet het niet zo goed, maar het is echt heel zwaar."

Gimple kijkt dus een beetje op tegen het einde van de serie, maar gelukkig laat dat nog wel even op zich wachten. Vermoedelijk eindigt de boel pas in 2022 namelijk.

Bron: THR

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Einde, Scott Gimple

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws