3 series die 'The Walking Dead'-fans moeten zien!

3 series voor die-hard 'The Walking Dead' fans!

Dol op series met zombies en weten welke er nog meer zijn? Check onze drie tips!

Bram de Groot, 22 oktober 2020 om 15:48

The Walking Dead is de nummer één zombieserie tot op heden, maar er zijn duidelijk meer series rond de levende doden. Hieronder drie tips om van te genieten als je dol bent op bloed, gore en darmen!
Kingdom | Te zien op: Netflix
Deze Zuid-Koreaanse zombieserie van schrijver Kim Eun-hee en regisseur Kim Seong-hun maakt veel indruk. De Netflix Original is een verfilming van de webcomicreeks The Kingdom of the Gods en we zien dat er in een koninkrijk vreemde geruchten gaan over de zieke koning. De kroonprins is de enige hoop tegen een mysterieuze plaag die zich verspreidt over het land.


Z Nation | Te zien op: Netflix
Hoogstaand zijn series over zombies vaak niet. Zo is Z Nation net als The Walking Dead geen geprezen drama. Desondanks is ook deze serie prima vermaak voor de liefhebbers. Je ziet hoe een team begint aan een gevaarlijke missie: het vervoert een man die een dodelijk zombievirus heeft overleefd, in de hoop dat hij een vaccin kan helpen ontwikkelen.


Lees ook: 3 dikke aanraders voor 'Game of Thrones'-fans!

In The Flesh | Te zien op: Dvd
Deze BBC Three-serie bestaat uit slechts twee seizoenen met twaalf afleveringen, maar wordt geliefd door heel wat fans. De serie staat op Rotten Tomatoes niet voor niets op 97%! In de serie ontmoet je Kieren, een tiener die PDS heeft en ook nog eens teruggebracht is uit de dood. Dit komt doordat er na een zombie-apocalyps een medicijn is gevonden om de geïnfecteerde zombies terug te brengen naar de mensheid. Met vallen en bijten.


Lees meer over: In The Flesh, The Walking Dead, Z Nation, Kingdom

Populair nieuws