'The Addams Family' keert terug als serie!

'The Addams Family' keert terug als serie!

Een wel heel bijzondere (en perfecte) regisseur heeft zijn naam verbonden aan de serie.

Zilko Tarici, 23 oktober 2020 om 12:26

Hoewel The Addams Family onlangs nog niet leven werd ingeblazen dankzij de animatiefilms van MGM, hebben we de familie al lange tijd niet meer in live-action vorm gezien. Dat lijkt nu te veranderen, want Deadline weet te melden dat niemand minder dan Tim Burton de familie naar de buis wil brengen!
Volgens de site is Burton in onderhandelingen getreden om een serie over de familie Addams te produceren. Ook zou hij naar verluidt alle afleveringen willen regisseren. Alfred Gough en Miles Millar zijn inmiddels aan het werk gezet als scenaristen/showrunners van de MGM-serie.

Wie gaat voor Addams?
Volgens Deadline zouden er meerdere partijen interesse hebben getoond in de rechten. Netflix zou echter bovenaan dat lijstje staan als grootste kanshebber. En hoewel dit nog niet is bevestigd, zou de serie voornamelijk moeten gaan over het personage Wednesday Addams. Zou Tim Burton Christina Ricci al hebben benaderd? De actrice speelde de rol eerder als jong meisje in de films van Barry Sonnenfeld, maar speelde ook mee in Burtons film Sleepy Hollow...

Bron: Blood Disgusting

Lees meer over: The Addams Family, Tim Burton, Christina Ricci, Uncle Fester, Alfred Gough, Miles Millar

Populair nieuws