search
3 topseries die 'Stranger Things'-fans moeten zien!
Series / Featured

3 topseries die 'Stranger Things'-fans moeten zien!

Fan van mysterie en scifi? Deze drie series moeten je dan ook trekken.

Ben jij gek van de serie Stranger Things van Netflix? Dan moet je waarschijnlijk nog flink lang wachten op seizoen 4. Daarom hieronder drie tips om de tijd te overbruggen!

The Twilight Zone | Te zien op: Amazon Prime Video
Deze reboot van onder meer Us-regisseur Jordan Peele verscheen verleden jaar en er zijn ondertussen al twee seizoenen, met in totaal 20 afleveringen. Ook in deze serie veel nostalogie en waarschijnlijk kreeg dit project groen licht door het succes van Stranger Things. Iedere aflevering heeft een eigen verhaal.



Dark | Te zien op: Netflix
Deze Duitse Netflix Original Series debuteerde in 2017 en er zijn ondertussen drie seizoenen. In deze serie draait het ook rond jongere personages, met de nodige scifi en tijdreizen. De synopsis: Als een kind vermist wordt, gaan vier families verwoed op zoek naar antwoorden. Ze ontrafelen een schokkend mysterie dat zich uitstrekt over drie generaties.



The X-Files | Te zien op: Amazon Prime Video
Ook in deze serie veel mysterie en scifi als we de avonturen rechercheurs Fox Mulder (David Duchovny) en diens collega Dana Scully (Gillian Anderson) volgen. Zij buigen zich namens de FBI over de meest bizarre misdaadzaken uit het verleden. Later voegen zich daar ook nog agenten John Doggett (Robert Patrick) en Monica Reyes (Annabeth Gish) bij.

Aanbevolen artikelen