Amazon Prime Video voegde heel wat nieuwe series toe

Amazon Prime Video voegde heel wat series toe

Amazon Prime Video heeft toch weer wat topseries weten aan te kopen voor zijn aanbod.

Jim Pedd, 25 oktober 2020 om 12:07

Er verschenen redelijk wat nieuwe series op Amazon Prime Video deze week. We zetten alle nieuwe titels voor je op een rij.
ELEMENTARY (7 seizoenen): We volgen Sherlock Holmes die naar Manhattan vlucht voor zijn vader en daar gaat wonen bij Dr. Joan Watson. Samen lossen ze heel wat misdrijven op.

NOS4A2 (2 seizoenen): In deze serie volgen we Vic McQueen, een begaafde jonge vrouw die ontdekt dat ze op bijzondere wijze altijd dingen kan vinden. Het brengt haar lijnrecht tegenover een gruwelijk figuur.

REBEL (1 seizoen): Een detective gaat op zoek naar aanwijzingen om een bizarre moord op te lossen in het grensgebied. Hij ontdekt daar heel wat gruwelijke geheimen.

METHANOL (1 seizoen): In 2012 krijgen rechercheurs te maken met de gruwelijkste zaak in de geschiedenis. Binnen een paar weken zorgt een dodelijke cocktail voor heel veel doden: het is aan hen om dat op te lossen.

BROTHERS & SISTERS (5 seizoenen): De familie Walker heeft heel wat verschillende leefstijlen. Deze serie brengt hun zoektocht naar een eigen identiteit in beeld.

DANCING ACADEMY (2 seizoenen): Tara gaat terug naar de academie voor haar tweede jaar. Ze hoopt uiteindelijk mee te mogen doen aan de Prix de Fonteyn, een internationale balletwedstrijd.

PEPPA PIG (8 seizoenen): Peppa is een lief biggetje dat heel wat avonturen beleeft.

Lees meer over: Amazon Prime Video, Weekoverzicht

Populair nieuws