Goed nieuws voor 'The Umbrella Academy'-fans

Goed nieuws voor 'The Umbrella Academy'-fans

The Umbrella Academy lijkt in februari te beginnen met de opnames van het derde seizoen.

Jim Pedd, 27 oktober 2020 om 06:00

Alhoewel we nog niets gehoord hebben over een eventueel derde seizoen van The Umbrella Academy, wijst alles erop dat de serie straks weer te zien zal zijn. We horen namelijk dat de serie in februari begint met de opnames van het derde seizoen.
The Umbrella Academy stond wekenlang op de eerste plek van de best bekeken series van Netflix. Desondanks hebben we nog altijd geen officieel bericht van Netflix gehad over een derde seizoen. Terwijl de serie daar genoeg ruimte voor biedt en de kijkcijfers dat ook mogelijk lijken te maken.

Lees ook: Opmerkelijke toevoeging aan 'The Umbrella Academy'?

In februari
Nu gaat gelukkig wel het gerucht dat er in februari begonnen wordt met de opnames van een derde seizoen voor The Umbrella Academy. Die opnames zouden tot in augustus duren. En dat betekent weer dat de serie vermoedelijk pas in 2022 weer te zien is op streamingdienst Netflix.

Lees ook: 'The Umbrella Academy' gooide de boel op het laatste moment om

The Umbrella Academy draait in het derde seizoen waarschijnlijk om de strijd die komen gaat met de nieuwe Sparrow Academy. Helemaal zeker is het nog niet dat het seizoen er komt; er zijn heel wat Netflix-series gesneuveld door het coronavirus.

Bron: whats-on-netflix

Lees meer over: The Umbrella Academy, Netflix, Derde seizoen

Populair nieuws