Disney+-serie 'Moon Knight' vindt hoofdrolspeler

Disney+-serie 'Moon Knight' vindt hoofdrolspeler

Oscar Isaac zal hoe het er nu naar uitziet de komende jaren te zien zijn als Moon Knight.

Jim Pedd, 26 oktober 2020 om 19:01

Oscar Isaac is in gesprek om de hoofdrol op zich te nemen in Marvel-serie Moon Knight voor Disney+. Helemaal zeker is het nog niet, maar als hij tekent, dan wordt de acteur Marc Spector, a.k.a. Moon Knight. Hij is een huurling die door een Egyptische maangod weer tot leven wordt gewekt om hem te dienen.
Vaak refereren mensen naar Moon Knight als de Batman van het MCU. Hij is sowieso een unieke Marvel-held: Moon Knight heeft meerdere persoonlijkheden en worstelt daar nogal mee. De held zal debuteren in een televisieserie voor Disney+ en vervolgens in de films te zien zijn.

Lees ook: Wordt dit Marvels Moon Knight op Disney+?

Grote rol
Het wordt dus een grote rol voor Oscar Isaac, als hij tekent. Eerder voerden fans campagne voor Keanu Reeves, maar hij is het dus niet geworden. Het zal interessant zijn om te zien hoe fans uiteindelijk reageren op dit nieuws.

Lees ook: Goed nieuws voor fans van 'Moon Knight'!

In de comics is Marc Spector een huurling. Zijn crew ontdekt tijdens een missie in Egypte de tempel van maangod Khonshu. Als zijn crew probeert een archeoloog daar te vermoorden, weet hij dat ter nauwernood te voorkomen, maar bekoopt hij de daad met zijn eigen leven. Dienaren van Khonshu brengen het lichaam naar de tempel, waar Spector een tweede kans krijgt.

Bron: The Wrap

Lees meer over: Moon Knight, Marvel Studios, Disney Plus, Oscar Isaac

Populair nieuws