'The Walking Dead: World Beyond' heeft een groot probleem

'The Walking Dead World Beyond' heeft een probleem

The Walking Dead: World Beyond kent misschien wel de ergste schurk uit heel de franchise.

Jim Pedd, 11 november 2020 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Walking Dead: World Beyond heeft een groot probleem. Elizabeth Kublek is namelijk een monster. De grootste schurk die de franchise tot nu toe gekend heeft. En dat maakt het bepaald niet goed.
The Governor, The Termites, Negan, de Whisperers. Allemaal waren het schurken, maar niemand is zo erg vergeleken met Kublek en haar Civic Republic Military. Zij zijn namelijk massamoordenaars die meer hebben gedaan dan wie dan ook.

Lees ook: Kijkcijfers 'The Walking Dead: World Beyond' niet bepaald geweldig

Bizarre gebeurtenissen
Kublek liet haar soldaten de volledige Campus Colony uitmoorden. Indrukwekkend, want er leefden maar liefst 9.671 mensen, minus de vier kids en twee volwassenen die richting New York reizen. Kublek had slechts een kleine groep soldaten bij zich, maar slaagde er toch in het volledige gebied uit te moorden.

Wat best knap is als je erover nadenkt. De Campus Colony, met zijn 10.000 overlevenden, moet wel bewakers hebben. Felix is er een van, en er zijn trainingen waarin vrijwel iedereen leert zich te verweren. Je zou zodoende denken dat het wel goed zit met de beveiliging daar en dat de Campus Colony een aanval best redelijk af kan slaan.

Lees ook: 'The Walking Dead: World Beyond' onthult meer over de mysterieuze CRM

Maar niet hier. Wat extra opmerkelijk is, is dat de Campus Colony een satelliet is van de Omaha-nederzetting, waar zo'n 100.000 mensen leven. Die is dus ruwweg de helft zo groot als de CRM met zijn 200.000 mensen in een stad. Dat de CRM dit doet is behoorlijk onlogisch, want Omaha gaat er natuurlijk op een gegeven moment achter komen.

Lees ook: 'The Walking Dead: World Beyond' hint naar nieuwe doomsday

En dan is de samenwerking tussen de nederzettingen natuurlijk direct voorbij. Dat de CRM ook zo bizar kwaadaardig is dat het 10.000 mensen in koele bloede vermoordt, omdat ze 'mogelijk' 'ooit' een probleem vormen…?

Lees meer over: The Walking Dead World Beyond, AMC, Elizabeth Kublek, CRM

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws