search
Helaas: niet nog een wonderbaarlijke revival voor 'Lucifer'
Series / Nieuws

Helaas: niet nog een wonderbaarlijke revival voor 'Lucifer'

Lucifer is al een aantal keren opnieuw tot leven gebracht, maar dat gaat nu echt niet meer gebeuren.

Netflix brengt Lucifer terug voor nog eens een paar afleveringen. Dat terwijl eigenlijk het vijfde seizoen het laatste zou zijn. Nu krijgen we dus ook nog een zesde reeks en die is dan echt, echt, echt de laatste.

Dat belooft hoofdrolspeler Tom Ellis tijdens een interview. Hij vertelt tijdens Kings of Con: The Podcast, dat hij na het zesde seizoen echt klaar is met de franchise. "Zes seizoenen van een serie is echt een behoorlijke prestatie. Het is een heel emotionele reis geweest en ik denk dat ik er niet mee door wil gaan."

Lees ook: Goed nieuws voor 'Lucifer'-fans

Klaar mee
Ellis is er dan ook klaar mee: "Ik weet eigenlijk wel zeker dat ik niet nog meer wil maken. Vooral omdat ik wil weten dat we ermee stoppen en omdat het zo mooi is geweest tot nu toe. Ik denk dat het alleen maar passend is dat we de serie tot een goed einde brengen."

Lees ook: Dit waren de 10 populairste Netflix-series van september

Op dit moment is het wachten geblazen op de tweede helft van het vijfde seizoen van de serie. Daar is men bijna klaar mee, de opnames zijn namelijk al afgerond. Daarna volgt het zesde seizoen, dat naar het schijnt in twee delen uitgezonden wordt (ondanks het geringe aantal afleveringen).
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen