'The Walking Dead' biedt iets waar fans al jaren op wachten

The Walking Dead gaat dan eindelijk meer vertellen over de herkomst van Negan.

Jim Pedd, 27-10-2020 10:20

The Walking Dead keert begin 2021 terug met nog eens zes afleveringen in het tiende seizoen. Die vullen het gat, terwijl de fans moeten wachten op het elfde en laatste seizoen dat later dat jaar begint.
Showrunner Angela Kang vertelt tijdens een interview over de nieuwe afleveringen. Volgens haar gaan fans krijgen waar ze al behoorlijk lang op wachten. Ze kijkt dus heel erg uit naar deze afleveringen, die iets gaan vertellen wat we nog niet wisten.

Lees ook: 'The Walking Dead' gaat ver voor de veiligheid

Iets langverwachts
"We hebben ervoor gekozen om in de andere versie van de Walking Dead-traditie mee te gaan," aldus Kang. "We gaan dus heel diep duiken in deze gave personages. Dat is ook The Walking Dead en ik denk dat mensen daar altijd heel erg van gehouden hebben. We hebben nu een verhaal dat eraan zit te komen, waar fans volgens mij al heel lang op hebben gewacht. En ik hou van het scenario, dus we gaan dingen op een andere manier teasen."

Lees ook: Vernieuwing in 'The Walking Dead'

Helemaal zeker is het niet over wie Kang het heeft, maar fans wachten natuurlijk al heel lang op een verhaal van Negan. In de comics kregen we al een verhaal voor hem, maar dat hadden we nog niet in de serie gekregen.

Bron: TWD

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Jeffrey Dean Morgan, Angela Kang, Negan

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Hoe is het met 'Steve' uit 'Beverly Hills 90210'?

Hoe is het met 'Steve' uit 'Beverly Hills 90210'?

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix