Vernieuwing in 'The Walking Dead'

'The Walking Dead' krijgt onverwacht personage

Het tiende seizoen van The Walking Dead krijgt in 2021 nog zes afleveringen, met een onverwacht nieuw personage.

Bram de Groot, 24 oktober 2020 om 17:42

Eerder deze maand wist de opspronkelijk laatste aflevering "A Certain Doom" van het tiende seizoen van The Walking Dead geen indrukwekkende, maar nog altijd acceptabele kijkcijfers neer te zetten. In 2021 gaat het seizoen nog even verder.
Naar verwachting verschijnen er in de eerste helft van volgend jaar nog zes extra afleveringen voor seizoen 10. En voor die afleveringen is nu een nog onbekende acteur aangetrokken voor de afleveringen die zich met name zullen richten op Daryl (Norman Reedus), Carol (Melissa McBride), Negan (Jeffrey Dean Morgan) en Maggie (Lauren Cohan).

Nieuwe personages voor seizoen 11
In die afleveringen wordt naar verluidt een reeks nieuwe personages onthuld die grotere rollen zullen spelen in het elfde en laatste seizoen van de moederserie in de Walking Dead-franchise. Dat seizoen krijgt maar liefst 24 afleveringen en deze worden later in 2021 en 2022 uitgezonden.

Lees ook: Dit brengt de toekomst de 'The Walking Dead'-series

Over een van de nieuwe acteurs zei showrunner Angela Kang het volgende, tijdens een virtuele bijeenkomst: "We hebben geweldige regisseurs, geweldige acteurs. We hebben zojuist iemand gecast waarvan ik denk dat degenen in deze leeftijdscategorie als ons zeker enthousiast zullen zijn." De makers van de serie zijn allemaal zo rond de 40 jaar.

Bron: comicbook

Lees meer over: The Walking Dead, Fear the Walking Dead, World Beyond

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws