'Game of Thrones'-ster moest continu hierover vechten

Game of Thrones-ster moest continu vechten

Game of Thrones-actrice Emilia Clarke ging constant het gevecht aan over haar personage.

Jim Pedd, 25 oktober 2020 10:00

De onthullingen over Game of Thrones uit het boek Fire Cannot Kill a Dragon blijven maar komen. Vandaag vertelt actrice Emilia Clarke bijvoorbeeld over de discussies die ze voerde met de makers van de serie over haar personage, Daenerys Targaryen.

De producenten wilden van Daenerys een kil personage maken. Daar ging zij fel tegen in, met als gevolg dat het een heel ander personage is geworden.

Lees ook: 'Game of Thrones'-acteur over matige einde

Daenerys minder kil maken
"Er waren een aantal keren dat ik dacht: 'Waarom geef je me die notitie?' Hoewel ik best consequent een 'hoe kan ik helpen'-persoon ben, waren er een paar momenten waarop ik dacht: 'Vertel mij niet wat ik met mijn meid moet doen! Ik weet heel goed wat ik moet doen!'"

Lees ook: Hoofdrolspeler uit forse kritiek op 'Game of Thrones'

"Op de calling card voor Daenerys stond dat ze kil en emotieloos moest zijn. Ik wilde er altijd wat menselijkheid doorheen mengen, want niemand is altijd zo. Ik ging dus altijd dat gevecht met hen aan: 'Ik snap dat ze keihard moet zijn, als staal, en een krachtig mens moet zijn. Maar op dit moment is ze verdorie een menselijk wezen. Dus ik geef je dat mee en hoop echt heel erg dat je het meeneemt in de editing.'"

Bron: Screenrant

Lees meer over: Game of Thrones, HBO, Emilia Clarke, Fire Cannot Kill a Dragon

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws