Dit 'Star Trek'-personage keerde bijna niet terug

Dit 'Star Trek'-personage keerde bijna niet terug

Kate Mulgrew wilde niet direct terugkeren voor Star Trek: Prodigy, maar zei uiteindelijk ja.

Jim Pedd, 29 oktober 2020 07:02

Nu we weten dat actrice Kate Mulgrew terugkeert in Star Trek: Prodigy, is het de vraag hoe de makers haar daartoe wisten over te halen. De actrice speelde de rol natuurlijk zeven seizoenen lang in Star Trek: Voyager, en keerde daarna alleen maar terug voor de film Star Trek: Nemesis, waarin ze een cameo had.
Het blijkt dat maker Alex Kurtzman behoorlijk zijn best moest doen om Mulgrew over te halen om terug te keren. "De onderhandelingen duurden als ik eerlijk ben best een tijdje," aldus de actrice tijdens de onthulling van een standbeeld van Janeway.

Lees ook: 'Star Trek: Voyager' volgende serie voor een revival?

Niet zeker
"Alex Kurtzman kwam met het idee bij mij langs. En toen wist ik het eigenlijk niet helemaal zeker. Maar het gesprek evolueerde gedurende de maanden tot een gesprek over wat we naar een heel nieuw publiek zouden kunnen brengen. En precies dat idee van iets nieuws naar jonge geesten brengen, was te opwindend en veelbelovend om het niet te doen," aldus de actrice.

Lees ook: 'Star Trek'-fans opgelet! Live-reünie van 'Voyager'-cast is aanstaande!

En haar relatie met Janeway is die van een perfect huwelijk: "tegen het zevende seizoen, behoorde ik tot haar en zij tot mij. En dat draag ik nog altijd elke dag met mij mee."

Bron: ComicBook

Lees meer over: Star Trek, CBS All Access, Janeway, Star Trek Voyager, Alex Kurtzman, Kate Mulgrew

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws