Eerste recensies 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' seizoen 2: Top of Flop?

Eerste recensies 'The Mandalorian': Top of Flop?

Bevalt het tweede seizoen van Star Wars-serie The Mandalorian een beetje of toch niet?

Jim Pedd, 30 oktober 2020 om 15:57

Op Disney+ is vandaag The Mandalorian seizoen 2 van start gegaan. We zullen niet in de spoilers duiken, maar vragen ons natuurlijk wel af: is het de moeite waard? Het antwoord lijkt vrij eenduidig ja te zijn.
In het tweede seizoen van The Mandalorian moet Din Djarin op missie om Baby Yoda naar zijn volk terug te brengen. Dat is een epische reis die hem langs nieuwe en oude vijanden zal voeren.

Lees ook: 'The Mandalorian' seizoen 2: Dit moet je weten

De recensies
We zetten in dit artikel enkele van de eerste reacties voor je op een rij.

Lees ook: Honest Trailer maakt gehakt van 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian'

RadioTimes: "In het tweede seizoen lijkt The Mandalorian zelfverzekerder van het type serie dat het is, met geweldige nieuwe settings en actiescènes en genoeg Easter Eggs en verwijzingen naar het klassieke Star Wars om zelfs de meest toegewijde redacteur van Wookiepedia te laten huilen van plezier."

Laughing Place: "Er zitten nog zeven afleveringen in deze tweede ronde van The Mandalorian en (los van de andere castinglekken die helaas via de Hollywood-magazins naar buiten kwamen), weet ik echt niet waar dit ruimteavontuur hierna heen zal gaan. Ik hoop dat het zo blijft, want als deze serie mij verrast zoals het vanavond deed, kan ik niet anders dan enorm glimlachen."

The Independent: "Ondanks een grote hoeveelheid bekende ingrediënten van Mandalorian, waaronder talloze verwijzingen naar Star Wars, plottwists en de geweldige Emmy-winnende score van Ludwig Göransson, slaagt deze aflevering er niet in te trancenderen tot iets groots. Als het aankomt op het wegspoelen van de nasmaak van Rise of Skywalker, is The Mandalorian gelukkig perfect."

Collider: "Het maakt allemaal uiteraard deel uit van een gigantische machine vol content, maar het is gelukkig geweldig om in mee te draaien. Ja, Baby Yoda is nog altijd even schattig als altijd, maar belangrijker is dat de antiheld uit de titel alles doet wat moet, en niet terugdeinst voor de grijze gebieden. Op die momenten is The Mandalorian het meest gedurfd en fascinerend. Hopelijk blijft dat zo."

Lees meer over: The Mandalorian, Star Wars, Disney Plus

Populair nieuws