search
'Things i know to be True'-serie met Nicole Kidman aangekondigd
Series / Nieuws

'Things i know to be True'-serie met Nicole Kidman aangekondigd

De serie met Kidman zal te zien zijn op Amazon Prime Video...

Amazon heeft bekend gemaakt dat ze een nieuwe serie heeft besteld met actrice Nicole Kidman in de hoofdrol. De serie luistert naar de naam Things i know to be True en zou gebaseerd zijn op het bekende, gelijknamige toneelstuk.

In een recent verleden was Kidman reeds te zien in andere succesvolle series. Het ging hierbij onder meer om Big Little Lies en om The Undoing. Straks is ze dus ook te zien als hoofdrolspeelster in Things i know to be True. Dit is een serie die zich in het bijzonder zal richten op de veerkracht van het huwelijk en de evoluerende aard van de liefde die iemand kan koesteren voor diens gezin. Uitvoerende producenten zijn buiten Kidman onder meer Jan Chapman en Per Saari.

Veelbelovend
In een recent interview heeft Kidman zich reeds uitgesproken over het nieuwe project waarbij ze betrokken is. Toen liet de bekende en razend populaire actrice zich het volgende ontglippen:

"Ik zal mijn ervaring bij het bekijken van het toneelstuk van Andrew nooit vergeten. Wat een sublieme theaterervaring. Andrew's toneelstuk is werkelijk prachtig en de scripts voor de serie zijn van een buitengewoon niveau. We kunnen niet anders dan zeer hoge verwachtingen hebben van deze productie."

Bovenstaande klinkt natuurlijk alvast veelbelovend. Wanneer de serie precies zal verschijnen op Amazon Prime Video is voorlopig nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen