Tyler James Williams gecast in 'The Walking Dead' seizoen 5

Tyler James Williams in 'The Walking Dead' S5

Hij speelt een mysterieus personage genaamd Noah.

Zilko Tarici, 25 september 2014 om 14:33

Vandaag is onthuld dat Tyler James Williams (Everybody Hates Chris) het nieuwste castlid is van The Walking Dead. Hij speelt een mysterieus nieuw personage genaamd Noah in het vijfde seizoen, dat volgende maand zijn première beleeft op AMC.
Williams' personage is het tweede personage dat de naam Noah draagt in de serie. Parker Wierling speelde een jongeman (een inwoner van Woodbury) met dezelfde naam in twee afleveringen van seizoen 3. In de prequel-videogame The Walking Dead: Survival Instinct kwam daarnaast een personage genaamd Noah Cruz voor. Gezien het feit dat het Cruz-personage ongeveer overeenkomt met de leeftijd en etniciteit van Williams, zou dit wel eens het personage in kwestie kunnen zijn.

The Walking Dead is gebaseerd op de gelijknamige strip van Robert Kirkman, Tony Moore en Charlie Adlard. Het vijfde seizoen zal dit najaar nog worden uitgezonden. Hoofdrolspelers van de serie zijn Andrew Lincoln, Norman Reedus, Steven Yeun, Lauren Cohan, Chandler Riggs, Melissa McBride, Emily Kinney, Danai Gurira, Chad Coleman and Sonequa Martin-Green.

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: the walking dead, robert kirkman, andrew lincoln, norman reedus, steven yuen

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws