search
Veelbelovende update over 'The Umbrella Academy'
Series / Nieuws

Veelbelovende update over 'The Umbrella Academy'

The Umbrella Academy lijkt nu echt een derde seizoen te krijgen van Netflix.

The Umbrella Academy wordt begin 2021 opgenomen. Dat is althans een verhaal van What's on Netflix en Production Weekly. De nieuwe rits afleveringen zou per 1 februari 2021 opgenomen worden en die opnames worden dan tegen eind augustus afgerond.

Dat soort berichten kloppen vrijwel altijd, maar opmerkelijk is het natuurlijk wel enigszins. Netflix heeft namelijk nog altijd niet bevestigd of The Umbrella Academy weer verder gaat op de streamingdienst, of dat het tweede seizoen stiekem toch het laatste is.

Lees ook: Goed nieuws voor 'The Umbrella Academy'-fans

Derde seizoen
Dat laatste leek al heel erg onwaarschijnlijk, aangezien het tweede seizoen een gigantische hit was op Netflix. The Umbrella Academy is ook een van de grootste superhelden-eigendommen van de streamer. De kans was echter aanwezig dat het coronavirus net als bij een aantal andere series ertoe zou leiden dat Netflix toch een punt achter de boel moest zetten.

Lees ook: Opmerkelijke toevoeging aan 'The Umbrella Academy'?

Maar dat lijkt niet het geval. The Umbrella Academy zal in het derde seizoen meer gaan laten zien van de Sparrow Academy en moet laten zien hoe het de familie Hargreeves vergaat in een bizarre nieuwe toekomst.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen