Thanos-slachtoffer terug in Marvel-serie van Disney+

Thanos-slachtoffer weer in Marvel-show van Disney+

The Falcon and the Winter Soldier brengt Sharon Carter van Emily VanCamp terug.

Bram de Groot, 2 november 2020 13:37

Dat Sharon Carter van Emily VanCamp terugkeert in The Falcon and the Winter Soldier was al even bekend en nu hebben we een nieuwe foto van de actrice op de set van de grootse Marvel-serie die vermoedelijk begin 2021 op Disney+ gaat debuteren.

Het personage Sharon Carter is een achternicht van Peggy Carter (Hayley Atwell), het oogappeltje van Steve Rogers / Captain America. In Captain America: Civil War zoenen de jonge Carter en Rogers en dat zorgde wel voor wat onduidelijkheid. Daarna was VanCamp niet meer te zien in de franchise.

Terugkeer in The Falcon and the Winter Soldier
Dat we Sharon Carter niet meer in het Marvel Cinematic Universe zagen kwam mede doordat ze een van de slachtoffers was van de knip van Thanos in Avengers: Infinity War. Via onset.unseen hebben we nu een foto van VanCamp op de set van The Falcon and the Winter Soldier.

Lees ook: Rol U.S. Agent groter dan gedacht in 'Avengers: Endgame' vervolg

Er zijn overigens meer bekende gezichten die terugkeren in The Falcon and the Winter Soldier. Denk aan Baron Zemo (Daniel Brühl) en Batroc the Leaper (Georges St. Pierre). Het lijkt er verdacht veel op dat Sharon Carter een of andere agent van de overheid is.

Lees ook: Personages uit eerste Marvel-films terug in 'The Falcon and the Winter Soldier'


Bron: instagram

Lees meer over: The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision, Loki, Hawkeye, Daniel Bruhl, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Hawkeye

Populair nieuws