Rol U.S. Agent groter dan gedacht in 'Avengers: Endgame' vervolg

Rol US Agent groter in 'Avengers: Endgame' vervolg

The Falcon and the Winter Soldier introduceert ons de nieuwe Captain America.

Bram de Groot, 23 oktober 2020 om 14:43

Na de blockbuster Avengers: Engame werd duidelijk dat de rol van Captain America nog niet is uitgespeeld. In de Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier krijgen we namelijk te zien hoe onder meer Anthony Mackie's Sam Wilson met het schild van Steve Rogers (Chris Evans) omgaat.
Let op: Mogelijke spoilers!

In het eerste seizoen van de Marvel-serie zien we hoe Anthony Mackie's Sam Wilson en Sebastian Stans Bucky / Winter Soldier samen de misdaad bestrijden. Een opvallend nieuw personage lijkt echter de echte nieuwe Captain America te gaan worden, en niet zoals verwacht Sam Wilson.

Nieuwe Captain America: U.S. Agent?
In de comics is U.S. Agent kort Captain America, maar vaak gaat de verhaallijn in de films en nu ook series anders dan in de stripvorm. Op basis van speelgoed versie van "U.S. Agent" kan aangenomen worden dat U.S. Agent, met het alter ego John Walker, waarschijnlijk langer de nieuwe Captain America wordt.

Lees ook: Personages uit eerste Marvel-films terug in 'The Falcon and the Winter Soldier'

De rol van Walker wordt gespeeld door acteur Wyatt Russell en de vraag is nu of zijn Captain America een blijvertje is voor in het Marvel Cinematic Universe. Zien we hem alleen in de Marvel-serie die direct aansluit op Avengers: Engame, of keert hij ook als de Avenger terug in andere series en films?


Bron: Instagram

Lees meer over: The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision, Loki, Hawkeye, Daniel Bruhl, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Hawkeye

Populair nieuws