'Stranger Things' van Netflix is beter dan ooit

'Stranger Things' van Netflix is beter dan ooit

Het vierde seizoen van Netflix-hit Stranger Things is dankzij het coronavirus beter dan ooit.

Jim Pedd, 4 november 2020 om 10:25

De coronapandemie is overal van invloed op. Wat films en series betreft geldt dat veel producties zijn uitgesteld en dat er heel wat gecancelled is. Gelukkig geldt dat niet voor Stranger Things van Netflix.
Sinds begin oktober zijn de opnames van het vierde seizoen weer van start. En volgens uitvoerend producent Shawn Levy, is de serie nu beter dan ooit. Dat allemaal dankzij het coronavirus.

Lees ook: 'Stranger Things'-foto's onthullen nieuw personage

Beter dan ooit
"Ik kan je zeggen dat de pandemie de opnames en daarmee de release van het vierde seizoen echt enorm vertraagd heeft; de releasedatum moet nog vastgesteld worden," aldus Levy. "Maar het had een hele goede invloed. De Duffer-broers konden nu voor het eerst het hele seizoen schrijven voordat de opnames begonnen, en hadden de tijd om te herschrijven zoals dat niet eerder mogelijk was. Dus de kwaliteit van de scenario's is exceptioneel, misschien wel beter dan ooit."

Lees ook: Foto's vele personages 'Stranger Things' seizoen 4

Waarmee we dus weer een lichtpuntje hebben in deze verder behoorlijk barre tijden! Wanneer het seizoen te zien valt, is echter nog niet bekend en dat is jammer.

Bron: Collider

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Shawn Levy, Duffer

Populair nieuws