Zeer goed nieuws voor fans van Netflix-serie 'You'

Heel goed nieuws voor fans van Netflix-serie 'You'

You gaat weer verder met de productie van het derde seizoen, dat weer een stapje dichterbij is.

Jim Pedd, 4 november 2020 om 09:18

Goed nieuws voor fans van Netflix-serie You! Nadat vorige maand acteur Scott Speedman toegevoegd werd aan de cast, beginnen de opnames nu. Dat heeft Netflix vandaag bekend gemaakt.
Op sociale media plaatste Netflix een foto van acteur Penn Badgeley, die Joe Goldberg speelt. We zien hem me teen mondmasker op. "We raden aan dat je ten alle tijden minstens anderhalve meter van Joe Goldberg vandaan blijft. YOU seizoen 3 is weer bezig met de productie."

Lees ook: 'You' seizoen 3 verwelkomt enkele nieuwe gezichten

You van Netflix
De serie You is gebaseerd op het gelijknamige boek van Caroline Kepnes. De vraag staat centraal wat je zou doen voor de liefde. In het eerste seizoen kruist de manager van een boekhandel het pad met een aspirant-schrijfster. Hij besluit dat hij alles wil doen voor de liefde.

Lees ook: Derde seizoen 'You' laat nog lang op zich wachten

En dus gebruikt hij alle mogelijke middelen om zoveel mogelijk over haar te leren en haar te versieren. Maar wat begint als een ongemakkelijke crush, verwordt al snel tot een obsessie als Joe strategisch elk obstakel en elke persoon die in de weg staat, uit de weg ruimt. In het tweede seizoen verhuisde Joe naar Los Angeles, waar hij weer verliefd werd. Nu komt er dus een derde reeks.


Lees meer over: You, Netflix, Seizoen 3, Opnames, Penn Badgeley, Joe Goldberg

Populair nieuws