search
Amazon Prime Video brengt extra kanalen naar Nederland
Series / Nieuws

Amazon Prime Video brengt extra kanalen naar Nederland

Met de komst van deze nieuwe dienst krijgen we toegang tot heel wat nieuwe kanalen...

Mensen die lid zijn van Amazon Prime beschikken daarmee ook over toegang tot Amazon Prime Video. Hier zijn verschillende films en series op te bekijken. Er bestaat echter ook zoiets als een "Channels" dienst van Amazon Prime Video. Deze extra kanalen komen nu ook naar Nederland.

In verschillende landen is Amazon Prime Video uitgebreider dan het standaard aanbod dat we hier in Nederland kennen. Daar bestaat er namelijk ook zoiets als Amazon Prime Video Channels. Het gaat hierbij om extra kanalen die zijn toegevoegd aan het standaard, reguliere aanbod waar je een abonnement op kan nemen. Voor deze dienst moet er wel extra worden betaald. Nu is deze dienst ook onderweg naar Nederland.

Verschillende extra kanalen
In Nederland zal je over de mogelijkheid beschikken om via Amazon Prime Video Channels een abonnement te nemen op verschillende kanalen. Het gaat hierbij onder meer om Film 1, Starzplay, MGM en Hayu. Deze kanalen beschikken uiteraard allen terug over hun eigen aanbod.

Deze abonnementen kunnen via Amazon Prime Video Channels afgesloten worden voor een prijs van 2,99 euro per maand. Dat is opvallend, want hiermee zijn ze even duur als het Prime-abonnement zelf. Elk kanaal is voor ten minste 14 dagen uit te proberen zonder dat daar kosten voor in rekening worden gebracht.

De prijs die voor de verschillende kanalen in rekening wordt gebracht kan onderling wel verschillen. Zo bedraagt de prijs voor MGM bijvoorbeeld 3,99 euro per maand terwijl je voor Film1 iets meer, namelijk 5 euro per maand dient te betalen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen