Het zat helemaal verkeerd op de set van 'The Affair'

Het zat helemaal verkeerd op de set van The Affair

Actrice Ruth Wilson stapte op bij de opnames van de serie The Affair, nu weten we waarom.

Door onze nieuwsredactie, 7 november 2020 10:00

Actrice Ruth Wilson had het over fouten op de set toen ze bezig was met The Affair. Zij stopte in 2018 met de serie, en laat weten dat er echt dingen mis zijn gegaan tijdens de opnames.
Wilson vertrok in 2018 bij de productie van The Affair. Waarom precies liet ze op dat moment niet weten. Het had - werd toen gespeculeerd - te maken met een "giftige werkomgeving" en seksueel grensoverschrijdend gedrag. De serie ging heel definitief om met haar vertrek, en eindigde na het vijfde seizoen.

Lees ook: Verlaat Joshua Jackson 'The Affair'?

Helemaal verkeerd
Actrice Wilson gaat nu tijdens een interview in waarom ze stopte. Ze bleek zich niet op haar gemak gevoeld te hebben op de set, zelfs bijna onveilig. Het was volgens haar voor de opkomst van de #MeToo-beweging, maar "het was heel duidelijk" dat "het helemaal mis zat".

Lees ook: Anna Paquin in laatste seizoen 'The Affair'

"De reden waarom ik niet over The Affair gesproken hebt, is omdat ik niet zeker weet hoe. Er zit heel veel lawaai en woede omheen, en het ligt bij mij om te beslissen hoe ik vertel over mijn leven en mijn ervaringen. Dat is vind ik heel erg belangrijk. Ik had een stem en ik kwam voor mijzelf op. Maar er was een situatie op de set van The Affair die niet goed voelde, waar ik mee om ben gegaan en voor mijzelf op ben gekomen," aldus Wilson.

Bron: Stylist

Lees meer over: The Affair, Ruth Wilson, Opnames, MeToo

Informatie over de serie: The Affair

Populair nieuws