search
Deze acteur speelt de hoofdrol in tweede seizoen van 'Love Life'
Series / Nieuws

Deze acteur speelt de hoofdrol in tweede seizoen van 'Love Life'

Toch nemen we niet helemaal afscheid van actrice Anna Kendrick...

In het eerste seizoen van de serie Love Life was het de populaire actrice Anna Kendrick die de hoofdrol opeiste. Nu is daar verandering in gekomen. In het tweede seizoen is die hoofdrol weggelegd voor de acteur William Jackson Harper.

Eerder raakte reeds bekend dat tijdens elk seizoen van deze serie het liefdesleven van een ander personage centraal zal staan. Harper speelt de rol van een man die in New York woont en net uit een jarenlange relatie komt. Hij wordt daarbij gevolgd tijdens de zoektocht naar een nieuwe liefdespartner.

Anna Kendrick
Dat we afscheid nemen van Anna Kendrick als hoofdpersonage in de reeks betekent helemaal niet dat ze er niet langer in te zien zal zijn. Haar rol is alleen minder prominent dan in het eerste deel het geval was. Bovendien raakte eerder reeds bekend dat Kendrick ook als uitvoerend producent betrokken blijft bij het tweede seizoen. In de Verenigde Staten is de serie te bekijken op HBO Max. In Nederland wordt ze uitgezonden via Videoland.

Met Harper voegt de serie in ieder geval een fantastische naam toe aan haar cast. Eerder dit jaar werd hij dan ook nog genomineerd voor een Emmy voor beste mannelijke bijrol in The Good Place. Wanneer het tweede seizoen van Love Life te zien zal zijn is momenteel nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen