'The Walking Dead'-trailer voor gave laatste afleveringen seizoen 10

'The Walking Dead'-trailer hint op episch seizoen

The Walking Dead heeft nog eens zes afleveringen te gaan voor dit tiende seizoen.

Jim Pedd, 6 november 2020 13:39

AMC moest even laten weten dat The Walking Dead nog niet voorbij is. Er is een in production-trailer vrijgegeven, die laat zien dat de opnames van zes aanvullende afleveringen van het tiende seizoen op dit moment plaatsvinden.
De trailer mengt beelden van het tiende seizoen tot aan de aflevering A Certain Doom. Dat was oorspronkelijk de finale van het tiende seizoen. Bovendien ligt er veel nadruk op het feit dat de serie snel weer terugkeert, volgend jaar namelijk, met de aflevering Home Sweet Home. Daarin zullen Negan en Maggie voor het eerst in jaren weer tegenover elkaar staan, in de directe nasleep van de Whisperer War.

Lees ook: Cool! 'The Walking Dead' in 147 seconden

Laatste seizoen
Dit is het op een na laatste seizoen van de serie, die ook nog een elfde seizoen krijgt. Dat elfde seizoen is een heel stuk langer dan normaal, namelijk 24 afleveringen en zal eind 2021 te zien zijn op AMC. Met de zes bonusafleveringen van het tiende seizoen, zijn er dus nog 30 afleveringen te gaan van The Walking Dead.

Lees ook: 'The Walking Dead' biedt iets waar fans al jaren op wachten

De afleveringen die nu gemaakt worden, zullen kleinschaliger zijn dan we tot nu toe gezien hebben. Coronamaatregelen voorkomen namelijk dat er al te veel figuranten te zien kunnen zijn.


Lees meer over: The Walking Dead, AMC, A Certain Doom, Seizoen 10

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws