Promo 'Doctor Who'-aflevering Kill the Moon

Promo Doctor Who-aflevering Kill the Moon

De Doctor en Clara gaan op een zelfmoordmissie naar de maan.

Jim Pedd, 29 september 2014 11:13


Na de aflevering The Caretaker van Doctor Who gaf de BBC zoals gebruikelijk een promo vrij voor de volgende aflevering van de science fiction serie. De aflevering is geschreven door Peter Harness en draagt de titel Kill the Moon.

”In de nabije toekomst bevinden de Doctor (Peter Capaldi) en Clara (Jenna Coleman) zich op een space shuttle. Ze gaan op een zelfmoordmissie naar de maan. Daar crashen ze en ontdekken ze een oude mijn, vol lijken en gruwelijke spinachtige monsters die erop uit zijn hen aan te vallen. En ze treffen er een vreselijk dilemma aan. Als Clara zich tot de Doctor wendt voor hulp, krijgt ze de schok van haar leven.”

Volgens Harness moet de aflevering voor grote verandering zorgen in de serie. "Ik weet nog steeds niet hoe mensen hem zullen ontvangen," vertelde hij recentelijk nog. "Ik zit in een soort limbo, wachtend tot mensen hem gezien hebben en ik heb geen idee. Ik heb echt totaal geen idee hoe de aflevering ontvangen wordt."

Kill the Moon is op zaterdag 4 oktober om 21:30 Nederlandse tijd te zien op BBC One.

Lees meer over: doctor who, bbc, kill the moon, promo, peter harness, steven moffat, peter capaldi, jenna coleman, seizoen 8, aflevering, bbc one

Informatie over de serie: Doctor Who

Populair nieuws