'The Walking Dead: World Beyond' toch niet snel klaar?

The Walking Dead: World Beyond toch niet klaar?

The Walking Dead: World Beyond zou maar 2 seizoenen duren, maar kan langer door.

Jim Pedd, 8 november 2020 10:00

The Walking Dead: World Beyond stopt al na twee seizoenen en twintig afleveringen. Zo is de serie van Matt Negrete en Scott Gimple simpelweg opgezet. Een miniserie, maar dan van twintig afleveringen, die een gesloten einde moet krijgen.
Maar ondanks dat gesloten einde, kan het alsnog een tijdje door gaan voor de personages die de gebeurtenissen van The Walking Dead: World Beyond overleven. Dat laat Scott Gimple nu in een nieuw interview weten.

Lees ook: Rick Grimes in 'The Walking Dead: World Beyond'?

Meer afleveringen
"Op dit moment is het plan dat we twee seizoenen maken, dus we schrijven nu richting een einde voor het einde van het tweede seizoen. En zo blijft het ook," aldus Negrete. "Als de plannen van AMC veranderen, heb ik persoonlijk het gevoel dat ik zou kunnen blijven werken met deze personages. Veel langer zelfs. Maar ik denk dat het publiek wel tevreden zal zijn met waar de serie eindigt straks."

Lees ook: 'The Walking Dead: World Beyond' neemt duistere wending

Toch kunnen de personages terugkeren: "Dat kan straks in Tales of the Walking Dead, of dat nou een glimp in hun verleden is, of een kans om te zien wat hun toekomst uiteindelijk brengt, als de serie tot een einde is gekomen. Ik denk dat er eindeloos veel mogelijkheden zijn."

Bron: Collider

Lees meer over: The Walking Dead World Beyond, AMC, The Walking Dead, Scott Gimple, Matt Negrete

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws