Nieuwe 'Star Wars'-serie op Disney+ wordt wel heel bizar

Star Wars krijgt een serie die volledig gaat draaien om vrouwelijke premiejagers, maar met een twist.

Jim Pedd, 08-11-2020 12:13

Fans van Star Wars worden de komende jaren op hun wenken bediend door Disney en Lucasfilm. Er komen films, maar ook een hele rits nieuwe series. Een daarvan wordt gemaakt door Leslye Headland, en daarvan horen we nu nieuwe plotdetails.
Via Deadline horen we nu dat haar serie inderdaad gaat draaien om vrouwelijke hoofdpersonen. En opmerkelijk genoeg, lijkt de show te gaan draaien om martial arts. Niet in het reguliere universum maar in een alternatieve realiteit. Dat hadden we niet helemaal verwacht, aangezien het filmuniversum op het eerste gezicht genoeg mogelijkheden biedt voor dit soort avonturen.

Lees ook: 'The Mandalorian'-geruchten kloppen niet?

Disney+ en Star Wars
Disney+ maakt de komende jaren heel veel van dit soort materiaal. Natuurlijk hebben we al de serie over Din Djarin en zijn missie om Baby Yoda thuis te krijgen. Maar er zijn ook andere series in de maak, specifiek en alleen voor de streamingdienst van The Mouse House.

Lees ook: Opnames 'The Mandalorian' S3 beginnen héél snel

Een daarvan gaat draaien om premiejager Boba Fett en zijn tijd op de planeet Tatooine. Een andere serie draait om Obi-Wan Kenobi, die lange tijd als banneling op dezelfde woestijnplaneet leefde. Nog een andere laat het leven van de rebel Cassian Andor zien. En er komen nog andere series, zoals eentje over de kloonsoldaten The Bad Batch.

Kortom: er is voor elk wat wils de komende jaren!

Bron: Deadline

Lees meer over: Star Wars, Disney plus, Lucasfilm, Leslye Headland

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Everybody Loves Raymond'-ster in nieuwe serie

'Everybody Loves Raymond'-ster in nieuwe serie

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in