Dit is wel een heel gaaf 'The Walking Dead'-idee

Dit is wel een heel gaaf 'The Walking Dead'-idee

Een aflevering voor de anthologieserie die niet draait om mensen, maar om een Walker.

Jim Pedd, 8 november 2020 om 11:07

De komende jaren wordt het The Walking Dead-universum steeds groter. We verwachten twee series na 2022, eentje die draait om Carol en Daryl en een serie die op zichzelf staande afleveringen krijgt. Daarvoor horen we vandaag een behoorlijk interessante pitch.
Tot nu toe draaide alles in de franchise om mensen. En de manier waarop zij proberen het leven vorm te geven in een wereld die door zombies geteisterd wordt. Dat leidt op zichzelf al tot heel interessante zaken, maar wat we nog niet te zien kregen was het leven van een specifieke Walker.

Lees ook: 'The Walking Dead'-trailer voor gave laatste afleveringen seizoen 10

Een Walker-aflevering
Als regisseur Greg Nicotero de kans krijgt, is dat precies wat we te zien krijgen. "Ik zou het echt interessant vinden als we een aflevering maken die het leven van een Walker laat zien, van begin tot eind," aldus de regisseur.

Lees ook: Cool! 'The Walking Dead' in 147 seconden

"Een aflevering die begint met het overlijden van iemand, die dan dood op de grond ligt. En waarvan we vervolgens te zien krijgen hoe deze persoon weer tot leven komt als Walker. En dan volgen we die Walker terwijl deze in contact komt met heel wat verschillende mensen. Ik denk dat het een heel uniek perspectief zou bieden; zo'n aflevering gemaakt vanuit het perspectief van een Walker."

Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Greg Nicotero, Walker

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws