Weer meer onthullingen in 'The Walking Dead: World Beyond'

Weer onthullingen in The Walking Dead World Beyond

The Walking Dead: World Beyond onthult ook nu weer nieuwe details over de Civic Republic.

Jim Pedd, 10 november 2020 08:10

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

En weer heeft men in The Walking Dead: World Beyond wat onthuld van de Civic Republic. Via scènes na de aftiteling van de serie, leren we steeds meer over de bizarre organisatie die in het diepste geheim experimenten uitvoert op Walkers.
Ook de nieuwste aflevering doet dat. In dit artikel vertellen we je wat er te zien was in de nieuwste scène, die weer laat zien wat de Civic Republic precies doet om tot een geneesmiddel tegen het zombievirus te komen.

Lees ook: 'The Walking Dead: World Beyond' ontrafelt mysterie 'The Walking Dead'!

Tweede scène
In de nieuwste scène zien we hoe CRM-wetenschapper Dr. Lyla Bellshaw een la opent. Daarin ligt het boek Advanced Immunology: What to know in the Age of the Unknown, dat geschreven is door niemand minder dan dr. Bennett. Dat boek bevat een handgeschreven kaart van de dochters van Bennett, die een duizenden kilometers lange reis afleggen naar New York.

Bellshaw krijgt op dat moment een telefoontje van Kublek. Daarin zegt ze: "Hallo. Ja, ik werk dat nog aan - maar natuurlijk. Daar zal mee afgerekend worden zodra ze aankomen. Dr. Bennett zal geen probleem zijn. En zijn beveiliging ook niet. Absoluut. Bedankt luitenant-kolonel."

Lees ook: 'The Walking Dead: World Beyond' toch niet snel klaar?

'Zij' zijn de groep die richting de faciliteit bewegen, die mede dankzij Percy en zijn oom Tony genoeg brandstof hebben om snel onderweg te gaan en sneller daar aan te komen. Dat wordt dus nog erg interessant!

Bron: CB

Lees meer over: The Walking Dead World Beyond, AMC, The Walking Dead

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws